"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Amerikan başkanı izle

-

The American President

6.8/ 10
1 1

Amerikan başkanı filminin bilgileri The American President

6.8
Amerikan başkanı 6.8 Dublaj & Altyazı 1996 1080p
Film Süresi

114 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Rob Reiner

Oyuncular

Michael Douglas, Annette Bening, Martin Sheen, Michael J. Fox, Anna Deavere Smith, Samantha Mathis, Shawna Waldron, David Paymer

"The American President" filminin özeti Türkçe olarak şöyle:

Başkan Andrew Shepherd, beş yıl önce karısını kaybetmiştir ve kızıyla birlikte yaşamaktadır. Bir gün, çevreci bir lobinin lideri olan Sydney Ellen Wade ile tanışır ve ona aşık olur. Ancak, bu ilişki Başkanlık seçimleri yaklaşırken basının ve muhalefetin hedefi haline gelir.

Başkan, seçimleri kazanmak için popülist bir kampanya yürütürken, aynı zamanda Sydney ile olan ilişkisini de sürdürmek zorundadır. Bu sırada, siyasi rakibi Bob Rumson, Başkan'ın aşk hayatını kullanarak onu halkın gözünden düşürmeye çalışır.

Başkan, ülkenin çıkarlarına odaklanırken, aynı zamanda aşkı ve ailesi arasında denge kurmaya çalışır. Sonunda, seçimleri kazanır ve Sydney ile birlikte mutlu bir sona ulaşırlar.

Film, aşk, siyaset ve aile arasındaki dengeyi anlatan duygusal ve romantik bir drama olarak öne çıkıyor. Sıradan bir aşk hikayesi yerine, Başkan'ın sorumlulukları ve toplumun beklentileri ile nasıl başa çıktığına odaklanıyor.

Filmizlex iyi seyirler diler, yorum yapmayı unutmayın.

Filme Yorum Yaz