Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Becky'nin Gazabı izle

-

The Wrath of Becky

8.0/ 10
1 1

Becky'nin Gazabı filminin bilgileri The Wrath of Becky

6.5
Becky'nin Gazabı 6.5 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

83 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Seann William Scott

Oyuncular

Lulu Wilson, Seann William Scott, Denise Burse, Jill Larson, Michael Sirow, Aaron Dalla Villa, Matt Angel, Courtney Gains, Alison Cimmet, Derek Gaines

"Becky" adlı film, babasının ölümünün ardından üç yıl geçen 16 yaşındaki Becky'nin hayatta kalma becerilerini geliştirirken, ardı ardına değişen bakım evlerinden kaçarak off-the-grid bir yaşam sürdürdüğü hikayeyi anlatıyor. Becky, otostop yaparken tanıştığı ve köpeği Diego ile birlikte yaşayabileceği Elena adlı bir kadının yanına yerleşir. Elena, Becky'ye sorunlu geçmişi hakkında sorgulamadan sorumlu bir kız gibi davranır.

Noble Men adlı aşırıcı bir gruba üye olan Anthony, DJ ve Sean, Becky'nin garson olarak çalıştığı lokantaya uğrarlar. Kadınlara yönelik aşağılayıcı davranışlarına sinirlenen Becky, kasıtlı olarak sıcak bir kahve kupasını Anthony'nin kucağına döker. Bunun üzerine üç adam Becky'yi gizlice evine takip eder. Anthony, aslında kızı korkutmak istediğini iddia etmesine rağmen, Elena'yı başından vurarak Becky'yi bayıltır, Diego'yu kaçırır ve evlerine girer. Becky kendine geldiğinde, köpeğini bulmak ve adamlara intikam almak için yemin eder.

Darryl adında biriyle buluşan Noble Men üyeleri olduğunu hatırlayan Becky, bu isimle ilişkilendirilen iki yerel adrese ulaşır. İlk adrese giden Becky, Darryl Sr. olarak tanımlanan yaşlı bir kadınla karşılaşır. İkinci adres ise Noble Men hücre lideri Darryl'in düzenlediği bir kabin toplantısıdır. Becky kabinde gizlice girer ve ertesi gün yapılacak olan bir protestonun aslında Senator Hernandez'e karşı silahlı bir isyan olacağına dair kanıtlar bulur. Becky ayrıca Noble Men üyelerinin bilgilerini içeren gizli bir flash bellek çalar.

Becky, Darryl'ın kapısının önüne bir cep telefonu bırakarak onları tehdit eder. Becky'nin gelişi Anthony, DJ ve Sean'ı köpeğini kaçırmakla suçlamaya zorlar, ancak Elena'yı öldürdüklerini Darryl'a söylemezler.

Darryl, Becky'nin peşine düşmesi için Anthony'yi görevlendirir. Becky, Anthony'yi ormanda gizli bir çukura yönlendirir ve ona Darryl kapıyı açtığında başını uçuran bir bomba tuzak kurar. Darryl silahını Becky'ye doğrultarak gerçeği öğrenmek isterken, DJ ve Sean Elena'nın öldürüldüğünü itiraf eder. Sean, Becky'ye ve Darryl'a karşı bir değişiklik yaparak gruptan ayrılmaya çalışır, ancak Darryl boynunu kırar. Becky ve Darryl'dan korkan DJ kaçar.

Becky, Darryl'ı daha fazla kışkırtmak için onu arar. Becky, Senator Hernandez'e yönelik komployu ifşa etmekle tehdit eder ve Darryl'ın suçlayıcı flash belleğini çaldığını ortaya koyar. Twig, Becky'ı bulmak için dışarı çıkar. Becky, Twig'in yanaklarından bir ok atar. Uzun süren bir çatışmanın ardından Becky, Twig'i öldürmek için bir balta kullanır. Ancak Darryl, Becky'ı bayıltmak için bir uyuşturucu iğnesi kullanır ve onu tutsak alır.

Becky kendini sandalyeye bağlı olarak uyandırır. Darryl, Becky'nin saklı anahtarını çaldığını ve anahtarın silindirin içindeki kazınmış sayıları koordinatlara benzediğini iddia ederek Becky'ye gösterir. Darryl Sr. olarak tanımladığı yaşlı kadın, aynı zamanda Noble Men'in gizli kilit ismi olan Darryl'nin annesi olarak ortaya çıkar ve kabinde gelir. Darryl Sr., Becky'ye thumb belleğin nerede olduğunu sorduğunda, Becky'nin köpeği Diego'yu alaya alır.

Becky, kısıtlamalardan kurtulur. Darryl, Becky'ye sprey sıktığı için iyileşmek için odadan ayrılır. Darryl Sr., Diego'yu vurmayı denediğinde, Becky bıçağı onun alnına fırlatır. Darryl Jr. Becky'yi kabinin dışındaki ormana kovalar. Becky, Darryl'i bacaklarına ve boğazına sıkışan hayvan tuzaklarına yönlendirerek onu öldürür. Becky anahtarını alır. Becky, Diego için kabinde geri döner ve Darryl Sr.'ın hayatta olduğunu keşfeder. Darryl Sr., Becky'yi vurmayı denemesine rağmen baş yaralanması nedeniyle doğru düzgün nişan alamaz. Becky, Diego'yu Darryl Sr.'ı öldürmek için kullanır.

24 saat sonra, CIA ajanı Kate Montana, thumb belleği ve Noble Men hücresini tek başına yok etmesi nedeniyle Becky'yi sorgular. Ajan Montana, Becky'yi işe almayı teklif eder ve Becky kabul eder. Montana daha sonra Becky'ye anahtarının neye ait olduğunu öğrenmeye hazır olup olmadığını sorar.

DJ, kamyonu bozulduktan sonra tekrar yola çıkmaya çalışır. Siyah bir takım elbise giyen Becky resmi bir kolluk kuvveti aracıyla olay yerine gelir. Ardından DJ'yi ve kamyonunu bir roketatarla patlatır.

Filme Yorum Yaz