Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Becky izle

-

Becky

5.9/ 10
1 1

Becky filminin bilgileri Becky

5.9
Becky 5.9 Türkçe Altyazı 2020 1080p
Film Süresi

93 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Jonathan Milott, Cary Murnion

Oyuncular

Lulu Wilson, Kevin James, Joel McHale, Robert Maillet, Amanda Brugel, Isaiah Rockcliffe, Ryan McDonald, James McDougall

"Becky", 2020 yapımı bir Amerikan gerilim filmidir. Jonathan Milott ve Cary Murnion tarafından yönetilmiştir. Film, Lulu Wilson, Kevin James, Joel McHale ve Amanda Brugel gibi oyuncuları içermektedir.

"Becky", genç bir kız olan Becky'nin hayatta kalma mücadelesini konu alır. Becky, babasının ölümünden sonra ailesiyle birlikte bir hafta sonu kaçamağı için göl evine gider. Ancak, kaçamağın keyfi yerine geçmişteki bir neo-Nazi kaçak olan Dominick ve onun takipçileri tarafından ev basılır. Becky, ailesini korumak ve kendini savunmak için acımasız bir mücadeleye girişir.

Film, gerilim ve aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çeker. Lulu Wilson, genç bir kız olarak Becky rolünde büyük bir performans sergilerken, Kevin James de kötü karakter Dominick olarak izleyiciyi şaşırtır.

"Becky", çarpıcı şiddet sahneleri ve gerilim dolu atmosferiyle dikkat çeken bir film olarak kabul edilir. Kötü karakterlerin sınırlarını zorlayan ve genç bir kızın hayatta kalma mücadelesini anlatan hikayesiyle izleyicileri etkilemeyi amaçlar.

Filmizlex iyi seyirler diler!

Filme Yorum Yaz