Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Scooby Doo ! Gizem Başlıyor izle

-

Scooby-Doo! The Mystery Begins

6.4/ 10
1 1

Scooby Doo ! Gizem Başlıyor filminin bilgileri Scooby-Doo! The Mystery Begins

6.4
Scooby Doo ! Gizem Başlıyor 6.4 Dublaj & Altyazı 2009 1080p
Film Süresi

82 Dakika

Ülke

ABD

KategoriFantastik FilmlerGizem FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

David Newman

Oyuncular

Nick Palatas, Hayley Kiyoko, Frank Welker, Robbie Amell, Kate Melton, Benita Ha, Shawn Macdonald, C. Ernst Harth, Garry Chalk, Kurt Evans

Scooby Doo ! Gizem Başlıyor, 2009 yılında vizyona giren bir animasyon filmidir. Yönetmenliğini Brian Levant' ın üstlendiği film, izleyenleri adeta ekran başına kilitlemiştir. 

Scooby Doo ! Gizem Başlıyor, Scooby Doo ekibinin nasıl bir araya geldiğini anlatmaktadır. Scooby Doo, okulda yaşadıkları bazı olaylar yüzünden okuldan atılmışlardır. 

Aslında yaşadıkları bu durum onlar için bir şans olmuş ve muhteşem bir ekibin toplanmasına yol açmıştır. Toplanan bu ekip birlikte maceraları çözecek ve oradan oraya sürüklenecektir. Ömürlerini birbirlerine adayan bu arkadaşlar bu şekilde tanışacaktır.

Sizce kahramanlarımızın bir sonraki hedefi hangi macera olacaktır?

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
Joakim Karud avatar
Joakim Karud Film Gurusu
22.02.2024
bölümde ekibin nasıl birbirini bulduğunu, tanıştıklarını anlatıyor. Ekibin Gizem işine nasıl girdiklerini merak edenler izleyebilir. Oyunculukları beğenmedim, keşke önceki serideki oyuncular değişmeseydi. Filmin gelişme kısmı bayağı sönüktü. Gene de scooby doo hastası olarak es geçmek istemedim.