"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Yaşayan Ölülerin Dönüşü 2 izle

-

Return of the Living Dead Part II

7.1/ 10
1 1

Yaşayan Ölülerin Dönüşü 2 filminin bilgileri Return of the Living Dead Part II

6.2
Yaşayan Ölülerin Dönüşü 2 6.2 Dublaj & Altyazı 1988 1080p
Film Süresi

89 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBilim-Kurgu FilmleriKomedi FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Robert Elswit

Oyuncular

James Karen, Thom Mathews, Suzanne Snyder, Michael Kenworthy, Marsha Dietlein, Dana Ashbrook, Philip Bruns, Jonathan Terry, Thor Van Lingen, Sally Smythe

Yaşayan Ölülerin Dönüşü  filminin devamı niteliğindeki bu filmde, bir grup çocuk, bir davulun içinde ölüleri mezarlarından diriltmeye neden olan 2-4-5 Trioxen gazı salan çürümüş bir ceset bulur. Bu durum, klasik zombi korku temalarını devam ettirirken, yeni bir korku ve gerilim hikayesini de izleyicilere sunar.

Filmde, Trioxen gazının etkisiyle dirilen ölülerin ortaya çıkmasıyla başlayan kaos ve dehşet dolu olaylar anlatılır. Grup çocuk, karşılaştıkları zombi saldırısına karşı hayatta kalmak ve belki de bu ürkütücü durumu durdurmak için mücadele eder. Bu sırada, 2-4-5 Trioxen gazının salınması sonucu çürümüş cesetlerin ortaya çıkmasıyla birlikte film, gerilim dolu anlar ve korku unsurlarıyla izleyiciyi etkilemeye çalışır.

Zombi türü seven izleyiciler için, "The Return of the Living Dead" serisinin devamı niteliğindeki bu film, klasik zombi hikayelerine ek olarak farklı korku unsurları ve heyecan verici sahneler sunabilir.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
Joakim Karud avatar
Joakim Karud Film Gurusu
07.01.2024
Arşiv yapılması gereken filmlerden birtanesi. Çok eski olmasına rağmen makyajlar çok iyiydi. Oyunculukları çok eğlenceli buldum. Filmdeki zombi çok tuhaf. ilk gördüğümde yalan yok korktum. ama alışınca komik gelmeye basladı. Basit gibi görünen güzel bir zombi filmiydi. Türünü sevenlere tavsiye ederim.