"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Yaşayan Ölülerin Dönüşü izle

-

The Return of the Living Dead

7.1/ 10
1 1

Yaşayan Ölülerin Dönüşü filminin bilgileri The Return of the Living Dead

7.1
Yaşayan Ölülerin Dönüşü 7.1 Dublaj & Altyazı 1985 1080p
Film Süresi

91 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriKomedi FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Mark Helfrich

Oyuncular

Clu Gulager, James Karen, Don Calfa, Thom Mathews, Miguel A. Núñez Jr., Beverly Randolph, Brian Peck, Jonathan Terry, John Philbin, Linnea Quigley

Tom Matthews tarafından canlandırılan Freddy ve James Karen tarafından canlandırılan Frank'in başrollerini paylaştığı bu korku-komedi filmi, bir süpermarkette geçen olayları konu alıyor. Freddy ve Frank, marketin bodrum katında bulunan devasa bir tüpte ceset bulurlar ve yanlışlıkla bu tüpten sızan gazı serbest bırakırlar. Ardından, bu olayın etkisiyle markette yaşanan tuhaf ve ürkütücü olaylar başlar.

Gaz, doldurulmuş hayvanları, deney için dondurulmuş kobayları ve derin dondurucudaki bir kadavrayı canlandırarak kaos yaratır. Market sahibi When, Freddy ve Frank'in yardımıyla durumu kontrol etmeye çalışır, ancak kadavrayı parçalara ayırmak işe yaramaz. Son çare olarak, onu yakıp kurtulmaya karar verirler, ancak bu da beklenmedik sonuçlar doğurur. Kadavradan çıkan dumanlar, yakındaki mezarlığın üzerine çöker ve mezarlıkta eğlenen bir grup genç, kendilerini birden yaşayan ölülerin arasında bulur.

Film, korku ve komediyi bir araya getirerek izleyicilere gerilim dolu ve aynı zamanda mizahla harmanlanmış bir hikaye sunar. "The Return of the Living Dead," klasik bir korku filmi olarak bilinir ve özellikle zombi türünü seven izleyicilere hitap eder.

Filme Yorum Yaz