Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Armageddon Time izle

-

Armageddon Time

6.5/ 10
1 1

Armageddon Time filminin bilgileri Armageddon Time

6.5
Armageddon Time 6.5 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

114 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram Filmleri Yönetmen

James Gray

Oyuncular

Anne Hathaway, Jeremy Strong, Banks Repeta, Jaylin Webb, Anthony Hopkins, Ryan Sell, Andrew Polk, Tovah Feldshuh

"Armageddon Time", James Gray'in yazdığı, yönettiği ve ürettiği 2022 yapımı bir Amerikan olgunlaşma drama filmidir. Film, Gray'in çocukluk deneyimlerinden ilham alarak, bir Afrika-Amerikalı sınıf arkadaşıyla dost olan ve ailesinden gelen beklentiler ve önyargılarla dolu bir dönemde büyümeye çalışan genç bir Yahudi-Amerikalı çocuğun hikayesini anlatıyor.

Film, 1980'lerin New York'unda, altıncı sınıfın ilk gününde Yahudi-Amerikalı Paul Graff, isyan eden bir Afrika-Amerikalı sınıf arkadaşı olan Johnny ile arkadaş olur. Farklı bir hayat ve kültürden gelen bu iki genç arasında gelişen dostluk, Paul'ün ailesi ve okul yaşantısı üzerinde derin etkiler yaratır.

Paul'un ailesi, genç adamın sanatçı olma hayallerini pek olası bulmasa da, anneannesi Aaron Rabinowitz bu hayallerini destekler. Bir yandan Aaron'ın annesinin Ukrayna'da antisemitizmden kaçış hikayesini öğrenirken, diğer yandan Paul ve Johnny'nin okulda maruz kaldığı adaletsizlikler, Paul'ün hayata ve Amerika'ya dair bakışını şekillendirir.

Özel bir okula gönderildiğinde Paul, okulun avantajlarını görse de, hala kendini yabancı hisseder. Johnny ile aralarındaki dostluk, çevresindeki önyargıları ve ırkçılığı görmesini sağlar. Öte yandan, aile ve okuldan gelen yüksek beklentiler ve Johnny'ye yönelik haksız muamele, Paul ve Johnny'yi bir bilgisayar çalmaya ve parayla kaçmaya teşvik eder. Ancak, planları ters gider ve Paul, hayatta hayatta kalmanın ve iyi bir hayat sürmenin önemini anlar.

Film, kişisel büyüme, ayrımcılığa karşı duruş ve hayallerin peşinden gitmenin önemine dair güçlü bir mesaj verirken, aynı zamanda Amerika'nın sosyal ve politik iklimini de yansıtıyor.

Filme Yorum Yaz