Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Bayan Miniver izle

-

Mrs. Miniver

7.1/ 10
1 1

Bayan Miniver filminin bilgileri Mrs. Miniver

7.1
Bayan Miniver 7.1 Türkçe Dublaj 1942 1080p
Film Süresi

134 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriOscar Ödüllü FilmlerRomantik filmlerSavaş Filmleri Film Teması Dünya Savaşı Yönetmen

Sydney Guilaroff

Oyuncular

Greer Garson, Walter Pidgeon, Teresa Wright, May Whitty, Reginald Owen, Henry Travers, Richard Ney, Henry Wilcoxon, Christopher Severn, Brenda Forbes

Altı Oscar kazanan "Bayan Miniver," II. Dünya Savaşı propaganda filmi olarak, ABD'nin Avrupa'ya müdahale etme kararına destek oluşturan ve devamını sağlayan bir yapım olarak öne çıkıyor. İngiliz orta sınıf ailesi Miniver'lar, savaşın ilk aylarını Belham kasabasında geçirirler. Oğulları Vin, bombalardan kaçınmaya çalışırken aynı zamanda Leydi Beldon'ın zarif torunu Carola'ya ilgi duyar.

İstasyon şefi Bay Ballard tarafından yetiştirilen bir güle, Bayan Miniver'ın adı verilir ve bu gül, gururlu yaşlı Leydi Beldon'ın güllerine rakip olarak bir yarışmaya katılır. Daha sonra Vin, Kraliyet Hava Kuvvetleri'ne katılır; Bayan Miniver'ın kocası Clem, İngiliz Ordusu'nun Dunkirk'ten dramatik tahliyesine gezinti teknesiyle yardım eder. Nazı bombalarının bahçedeki gülleri tahrip etmesine izin vermeme kararı alan güçlü iradeye sahip Bayan Miniver, aynı zamanda bir yaralı Alman paraşütçüsüyle karşılaşır.

Filme Yorum Yaz