İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Tatlı Bela izle

-

Beautiful Disaster

5.2/ 10
1 1

Tatlı Bela filminin bilgileri Beautiful Disaster

5.2
Tatlı Bela 5.2 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

105 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Roger Kumble

Oyuncular

Libe Barer, Neil Bishop, Michael Cudlitz, Micky Dartford, Owen Davis, Leart Dokle, Manal El-Feitury, Rob Estes

Hızlı tempolu, angaj dolu ve dramatik bir hikaye olduğunu belirtmeniz ve bu sayede karakterlerin hayatlarına kaçma fırsatı bulduğunuzdan bahsetmeniz güzel. Travis Maddox'un karakterinin yoğunluğu, dövmeleri, dövüş geçmişi ve kusurlu kişiliği sizi etkilemiş. Onun Abby'ye olan takıntısı bazı eleştirilerde anlatıldığı gibi kötü bir şekilde değil, Abby'ye veya yakın arkadaşlarına asla zalim davranmadığına inanıyorsunuz. Travis'in yakın çevresindekileri hayatında tutmak ve korumak için savaşacağını belirtiyorsunuz.

Abby Abernathy, geçmişinden kaçan bir karakter. İyi bir kız olarak, hayatını kötü çocukları içermeyen bir şekilde inşa etmeye odaklanıyor. Ancak Travis hayatına giriyor ve her şeyi altüst ediyor. Travis, Abby'e geride bıraktığı her şeyi hatırlatıyor, ancak merak ve çekicilik onu yakınına çekiyor.

İkisi de birbirlerinin en iyi ve en kötü yanlarını ortaya çıkarıyor, ancak birbirleri için yaratılmış gibiler. Abby, Travis'in fırtınasının sakinliğiydi. İlişkileri mükemmel değildi ve bu yüzden kitabın adının tam olarak uyduğunu düşünüyorsunuz.

Filme Yorum Yaz