“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Amerikan Pastası 2 izle

-

American Pie 2

6.2/ 10
1 1

Amerikan Pastası 2 filminin bilgileri American Pie 2

6.4
Amerikan Pastası 2 6.4 Türkçe Dublaj 2001 1080p
Film Süresi

108 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

J.B. Rogers

Oyuncular

Jason Biggs, Seann William Scott, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Natasha Lyonne, Tara Reid

Amerikan Pastası 2 2001 yılında gösterime giren ve "American Pie" serisinin ikinci filmi olan bir gençlik komedisi filmidir. İlk filmin karakterlerini takip eden bu film, onların üniversite yaz tatillerinde yaşadıklarını konu alır. İşte "American Pie 2" filminin özeti:

Film, Jim (Jason Biggs), Oz (Chris Klein), Kevin (Thomas Ian Nicholas), Finch (Eddie Kaye Thomas) ve Stifler (Seann William Scott) gibi karakterlerin üniversite yaz tatillerini bir arada geçirmeye karar vermesiyle başlar. Arkadaşlar, bir plaj evi kiralayarak yaz tatillerini eğlenceli bir şekilde geçirmeyi planlarlar.

Jim, Nadia ile yaşadığı talihsiz olayın ardından hala onunla bir şeyler yaşamak istemektedir. Ancak Nadia'nın Amerika'ya dönmesi yaklaşmaktadır ve Jim, onunla son bir gece geçirmeyi umar. Oz, uzak bir mesafeden kız arkadaşı Heather'ı özlemektedir ve ona sadık kalmaya çalışır. Kevin ise eski kız arkadaşı Vicky ile tekrar yakınlaşmaya çalışır.

Diğer yandan Stifler, bir parti düzenleme konusunda ün kazanır ve bu parti tüm karakterleri bir araya getirir. Parti sırasında, bir dizi komik ve çılgın olay yaşanır. Jim, Nadia ile özel bir an yaşamak için partiye gelir, ancak işler beklediği gibi gitmez.

Film, arkadaşların aşk, arkadaşlık ve eğlence dolu yaz tatillerini komik ve bazen utanç verici olaylarla anlatır. Gençlik komedisi türünün özelliklerini taşıyan Amerikan Pastası 2 ilk film gibi cinsellik ve ergenlik dönemi konularını esprili bir şekilde ele alır. Karakterlerin büyüme ve değişme süreçlerini izlerken, komik sahneler ve unutulmaz diyaloglarla izleyiciyi eğlendirir. "American Pie 2," ilk filmin başarısının ardından gelmiş ve serinin devamını getiren önemli bir yapımdır.

Filme Yorum Yaz