"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Amerikan Pastası: Kızların Kuralları izle

-

American Pie Presents: Girls' Rules

6.2/ 10
1 1

Amerikan Pastası: Kızların Kuralları filminin bilgileri American Pie Presents: Girls' Rules

3.9
Amerikan Pastası: Kızların Kuralları 3.9 Türkçe Dublaj 2020 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Mike Elliott

Oyuncular

Madison Pettis, Lizze Broadway, Natasha Behnam, Piper Curda, Darren Barnet, Zachary Gordon, Camaron Engels, Zayne Emory

Amerikan Pastası: Kızların Kuralları 2020 yapımı bir gençlik komedisi filmidir ve Amerikan Pastası film serisinin bir yan ürünüdür. 

Film, East Great Falls Lisesi'nde okuyan dört yakın arkadaş olan Annie, Kayla, Michelle ve Stephanie'nin hikayesini anlatıyor. Bu dört kız, son derece yakın arkadaşlardır ve birbirlerine her şeyi anlatırlar.

Ancak lisenin son yılında, kızlar birkaç değişiklik yapmaya karar verirler. Artık "American Pie" serisinin erkek karakterlerinin yaptığı gibi eğlenceli ve çılgın deneyimler yaşamak istiyorlar. Bu nedenle bir liste yaparlar ve listenin üzerinde yer alan cesur ve komik görevleri yerine getirmeye çalışırlar.

Bu görevler, romantik ilişkiler, parti düzenleme ve bir dizi komik olayla dolu bir maceraya dönüşür. Kızlar, lise son sınıflarını unutulmaz bir şekilde kutlamak için bir araya gelirler ve birbirlerine destek olurlar.

Amerikan Pastası: Kızların Kuralları gençlik komedisi türünde bir film olup, gençlerin arkadaşlık, aşk ve macera arayışlarını ele almaktadır. Kızların komik ve cesur deneyimleri filmi eğlenceli kılan unsurlardan biridir.

Filme Yorum Yaz