Biri beni durdursun! Maske

Amerikan Pastası 8: Buluşma izle

-

American Reunion

6.3/ 10
1 1

Amerikan Pastası 8: Buluşma filminin bilgileri American Reunion

6.3
Amerikan Pastası 8: Buluşma 6.3 Türkçe Dublaj 2012 1080p
Film Süresi

113 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

William Arnold

Oyuncular

Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, John Cho, Jennifer Coolidge

Amerikan Pastası 8: Buluşma veya İngilizce adıyla "American Reunion," Amerikan Pastası serisinin dördüncü ana filmidir. İlk üç filmdeki ana karakterler lise yıllarından uzaklaştıktan sonra, bu filmde bir araya gelirler.

Jim (Jason Biggs) ve Michelle (Alyson Hannigan) artık evlidir ve bir çocukları vardır. Ancak evlilikleri zamanla monotonlaşmıştır. Diğer arkadaşları da farklı hayat yollarına sapmışlardır. Jim'in eski rakibi Oz (Chris Klein) ünlü bir spor spikeridir, Kevin (Thomas Ian Nicholas) evli ve mutsuzdur, Finch (Eddie Kaye Thomas) ise dünyayı dolaşmaktadır.

Lise mezuniyetlerinin üzerinden 13 yıl geçtikten sonra, arkadaşlar lise mezuniyetlerini kutlamak için bir araya gelmeye karar verirler. Reunion (tekrar bir araya gelme) töreni için Michigan'daki East Great Falls Lisesi'ne geri dönerler. Bu buluşma, eski anıları canlandırırken, arkadaşlıklarını ve ilişkilerini yeniden değerlendirmelerine neden olur.

Amerikan Pastası 8: Buluşma orijinal Amerikan Pastası filmlerinin mizahi tonunu ve karakterlerini korurken, yetişkinlik ve arkadaşlık ilişkilerinin dinamiklerini ele alır. Eski dostlar tekrar bir araya gelirken, eski anılar canlanır ve yeni maceralarla dolu bir hafta sonu geçirirler.

Bu film, Amerikan Pastası serisini sevenler için nostaljik bir deneyim sunar ve ana karakterlerin hayatlarındaki yeni dönemleri anlatır.

Filme Yorum Yaz