Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Çok Uzak izle

-

Faraway

6.7/ 10
1 1

Çok Uzak filminin bilgileri Faraway

6.7
Çok Uzak 6.7 Yerli Film 2023 1080p
Film Süresi

109 Dakika

Ülke

Almanya

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Vanessa Jopp

Oyuncular

Naomi Krauss, Goran Bogdan, Adnan Maral, Bahar Balci, Artjom Gilz, Davor Tomic, Mladen Vasary, Paula Schramm

Zeynep, Hırvatistan'daki eve gittiğinde, Josip'in burada yaşadığını öğrenir. Josip, emekli bir askerdir ve sert tavırlarıyla Zeynep'i rahatsız etmeye başlar. Ancak zamanla, aralarında bir yakınlık oluşur ve Zeynep, Josip'in hayatındaki kayıpları öğrenir. İkisi de hayatın anlamını sorgularken, birbirlerine destek olurlar.

Zeynep, Josip sayesinde kendini ve hayatını yeniden keşfeder. Aynı zamanda, annesinin geçmişte neden bu eve ilgi duyduğunu anlamaya başlar ve annesiyle ilgili yeni şeyler öğrenir. Zeynep'in hayatında yeni bir başlangıç yapma arzusu, Josip'in de hayatındaki kayıpları kabul etme ve yeniden yaşama arzusunu canlandırır.

Ancak, Zeynep'in eşi Can, onu bulmak için Hırvatistan'a gelir ve Zeynep'in yeni hayatı tehlikeye girer. Zeynep, kendisini ve Josip'i korumak için elinden geleni yapar. Sonunda, Can'ın varlığı Zeynep'i Josip'ten uzaklaştırır, ancak Zeynep, Josip'in kendisi için ne kadar önemli olduğunu fark etmiştir ve onu hayatından çıkarmak istemez.

Filmin sonunda, Zeynep, Josip ile vedalaşır ve yeni bir hayat kurmak için Türkiye'ye geri döner. Josip, Zeynep'in yeni hayatında da onun yanında olacağına inanır ve tekrar buluşacaklarına söz verir.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz