Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Doktor Strange izle

-

Doctor Strange

7.4/ 10
1 1

Doktor Strange filminin bilgileri Doctor Strange

7.5
Doktor Strange 7.5 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

115 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Scott Derrickson

Oyuncular

Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton, Michael Stuhlbarg, Benjamin Bratt

"Doktor Strange" 2016 yılında çıkan Amerikan süper kahraman filmidir ve Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) bir parçasıdır. Film, Scott Derrickson tarafından yönetilmiş ve başrolünde Benedict Cumberbatch yer almıştır.

Film, Stephen Strange adlı ünlü bir nörocerrahın hikayesini anlatır. Strange, bir trafik kazası sonucu ellerini kaybeder ve geleneksel tıp yöntemleriyle iyileştirilemeyecek bir duruma gelir. Umutsuzca iyileşme arayışında olan Strange, Himalayalar'da Kamar-Taj adlı gizemli bir yerde tanıştığı Ejderha Yolu olarak bilinen mistik bir öğretiye katılır. Burada, Büyücü Büyük (Tilda Swinton tarafından canlandırılır) tarafından eğitilir ve büyü yapmayı öğrenir.

Doktor Strange, geleneksel tıp biliminden ayrılıp mistik büyü dünyasına adım attığında, kendini büyü ve boyutlar arası yolculuklarla dolu bir maceranın içinde bulur. Aynı zamanda Kaecilius (Mads Mikkelsen) adlı bir düşmanla mücadele etmek zorundadır, çünkü Kaecilius ve takipçileri evrenin dengesini bozmaya çalışmaktadır.

"Doktor Strange," MCU'nun bir parçası olarak süper kahramanın yaratılışını ve güçlerini anlatırken, aynı zamanda farklı boyutlar ve görsel efektlerle dolu büyülü sahneleriyle dikkat çeker. Film, Benedict Cumberbatch'in performansı ve görsel şovuyla özellikle izleyiciler ve eleştirmenler tarafından olumlu bir şekilde karşılanmıştır.

Filme Yorum Yaz