Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Geliş izle

-

Arrival

7.6/ 10
1 1

Geliş filminin bilgileri Arrival

7.6
Geliş 7.6 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

116 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBilim-Kurgu FilmleriDram FilmleriGizem Filmleri Yönetmen

Aaron Ryder

Oyuncular

Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, Michael Stuhlbarg, Tzi Ma, Mark O'Brien, Julia Scarlett Dan, Abigail Pniowsky, Jadyn Malone, Carmela Nozza Guizzo

Film, dünya dışı yapıların Dünya'nın çeşitli yerlerine iniş yapmasının ardından yaşanan olayları merkeze alır. Ana karakter, dilbilimci Dr. Louise Banks'tır. O ve ekibi, uzaylıların niyetini ve mesajını anlamaya çalışırken, film temelde iletişim, zaman ve insanlıkla ilgili derin temaları işler.

Dr. Banks ve ekibi, uzaylıların dilini çözmek için yoğun bir çaba sarf eder. Film boyunca, uzaylılarla iletişim kurma çabaları, dünyanın farklı ülkeleri arasındaki diplomatik ilişkiler ve insanların bilinmezlik karşısındaki tepkileri ön planda tutulur. Film, insanlık için potansiyel bir tehdit olarak görülen uzaylı varlıkların aslında barışçıl niyetlerle geldiğini ve insanlığa zaman ve varoluş üzerine farklı bir perspektif sunmayı amaçladıklarını ortaya koyar.

"Arrival" sadece bir bilim kurgu filmi olmanın ötesinde, iletişim, algı ve insan deneyiminin doğasını sorgulayan felsefi bir eser olarak da önem taşır.

Filme Yorum Yaz