Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Gridlocked izle

-

Gridlocked

5.9/ 10
1 1

Gridlocked filminin bilgileri Gridlocked

5.9
Gridlocked 5.9 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

114 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriAksiyon Filmleri Yönetmen

Jenna Mattison

Oyuncular

Dominic Purcell, Cody Hackman, Saul Rubinek, Stephen Lang, Danny Glover, Steve Byers, Patricia Stratigeas, James A. Woods, Vinnie Jones, J.P. Manoux

Eski bir SWAT timinin kumandanı olan Jack Stone ve aksiyon filmlerinde rol alan ünlü oyuncu Tyler Chase'in kaderleri, beklenmedik bir olayla birleşti. Tyler, son filmi için daha gerçekçi bir performans sergileyebilmek adına, gerçek polis eğitimine tabi tutulmaya karar vermişti. Bu eğitim, onu Jack'in disiplinli ve otoriter dünyasıyla tanıştıracaktı.

Ancak ne Jack ne de Tyler, bu rutin eğitimin, hayatlarının en tehlikeli ve unutulmaz macerasına dönüşeceğini öngörememişlerdi. Polis eğitim merkezi, hiç beklenmedik bir anda acımasız paralı askerler tarafından saldırıya uğradı. Saldırganlar, ölümcül becerilere sahip, organize ve amansızdılar.

Jack'in önderliğindeki SWAT tecrübesi ve Tyler'ın ekranlardaki kahramanlık rolleri, bu acil durumda birleşti. Jack, hem kendi hayatını hem de Tyler'ın hayatını korumak zorundaydı. Öte yandan, Tyler kendisini birdenbire gerçek mermilerin altında, sahte kanın yerini gerçek yaraların aldığı bir mücadelenin içinde buldu.

Zorlu bir hayatta kalma mücadelesine dönüşen bu durumda, ikilinin birbiriyle ve kendi iç dünyalarıyla mücadeleleri de vardı. Jack, öğretilerini uygulamak ve özverili liderliğini göstermek zorundaydı; Tyler ise kamera önünde sergilediği cesaretin, gerçek hayattaki tehlikelere karşı ne kadar dayanıklı olduğunu kanıtlamalıydı. Bu beklenmedik ortaklık, onları bir yandan paralı askerlere karşı koymaya, diğer yandan ise birbirlerine güvenmeyi öğrenmeye zorladı.

Filme Yorum Yaz