İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Barbar Conan izle

-

Conan the Barbarian

5.3/ 10
1 1

Barbar Conan filminin bilgileri Conan the Barbarian

5.3
Barbar Conan 5.3 Dublaj & Altyazı 2011 1080p
Film Süresi

113 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Henry Winterstern

Oyuncular

Jason Momoa, Stephen Lang, Rachel Nichols, Ron Perlman, Rose McGowan, Bob Sapp, Leo Howard, Steven O'Donnell, Nonso Anozie, Raad Rawi

Barbar Conan 2011 yılında vizyona giren bir aksiyon ve dram filmidir. Aksiyon severler tarafından oldukça sevilen Barbar Conan, favoriler arasına girmeyi başarmıştır.

Conan, oldukça güçlü ve sert bir savaşçıdır. Köyü yağmalanmış ve ailesi öldürülmüştür. Bunun üzerine Conan kendini ormanlara atmış ve intikam için güç toplamıştır. 

Köyü yağmalayan Khalar Zym, Conan'ın öfkesi ile karşı karşıya kalacaktır. Khalar Zym Tamara adında bir kıza aşıktır.  Conan Tamara'yı bir gece kaçırmış ve Khalar Zym'a bir mektup göndermiştir. Bunun üzerine harekete geçen Zym askerleri ile birlikte ormana doğru harekete geçmiştir. Başlarına geleceklerden habersiz olan Zym, Conan'ın ona kurduğu pusulardan ve tuzaklardan habersizdir.

 

 

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
Joakim Karud avatar
Joakim Karud Film Gurusu
19.02.2024
Filmin puanını çok düşük buldum. Efektler yılına göre ortalamanın üzerinde. Özellikle çekimlere emek verdiklerini düşünüyorum, çok güzel kaleler ve köyler vardı. Onun dışında kesinlikle aksiyona doyuran bir film. Tempo hiç düşmedi desem yeridir. 1984 yapımı Conan filminden sonra en sevdiğim seri bu oldu.