Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Tepedeki Mezarlık izle

-

The New Daughter

5.3/ 10
1 1

Tepedeki Mezarlık filminin bilgileri The New Daughter

5.3
Tepedeki Mezarlık 5.3 Dublaj & Altyazı 2009 1080p
Film Süresi

108 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Paul Brooks

Oyuncular

Kevin Costner, Ivana Baquero, Gattlin Griffith, Samantha Mathis, Noah Taylor, Amanda Garsys, Mark Charles Davis, Edmund Entin, Gary Entin, Margaret Anne Florence

Bekar bir baba, kızının tuhaf davranışlarını gözlemleyebilmek için iki çocuğuyla birlikte Güney Carolina'ya taşınır. Yeni başlangıçları umut verici olsa da, kısa süre sonra evlerinde tuhaf olaylar yaşanmaya başlar. Kızının gizemli davranışları ve evin geçmişi arasında bir bağlantı olduğunu fark eden baba, gerilim dolu saatler yaşamaya başlar.

Güney Carolina'nın sakin kasabasında, bekar baba ve çocukları, yeni bir hayata alışmaya çalışırken, karanlık sırların da peşine düşerler. Kızlarının tuhaf davranışlarıyla birlikte, evin eski sahiplerinin ve çevresindeki insanların sırları da yavaş yavaş gün yüzüne çıkar. Bekar baba, çocuklarıyla birlikte bu sırları çözmeye çalışırken, evin içinde ve çevresinde gizemli olaylar artar.

Güney Carolina'nın mistik atmosferiyle birleşen bu gerilim dolu hikaye, bekar babanın cesaretiyle, ailesini korumak için verdiği mücadeleyi anlatır. Zamanla, kızının davranışlarının ardındaki sırları çözmek için kendi korkularıyla yüzleşmek zorunda kalır. Ancak, bu sırların sonucunda evlerinin ve ailelerinin geleceği için büyük bir tehlike söz konusudur.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
Joakim Karud avatar
Joakim Karud Film Gurusu
04.02.2024
Vakit kaybı bir film. Ne yalan söyleyeyim merak ettiğim için sonuna kadar izledim. Ama kötü ve anlamsız bir sonla bitince, iyice enayi gibi hissediyorsunuz. Zaten filmin başından sonuna kadar hiçbir olayı yoktu. Ne korku, ne gerilim, ne bir hareket. hiçbir şey. Ağır ilerlemeside cabası. “Kevın Costner” için de dayandığımı söylemeliyim biraz. Ama o da kurtaramamış.