"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)
6.7/ 10
1 1

Paul filminin bilgileri Paul

6.9
Paul 6.9 Türkçe Dublaj 2011 1080p
Film Süresi

104 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBilim-Kurgu FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Greg Mottola

Oyuncular

Simon Pegg, Nick Frost, Seth Rogen, Mia Stallard, Jeremy Owen, Jeffrey Tambor, David House, Jennifer Granger

Simon Pegg ve Nick Frost, Zombilerin Şafağı ve Sıkı Aynasızlar filmlerinden sonra komedi dünyasında yankı uyandıran bir başka projeyle tekrar bir araya geldi: Paul. İki başarılı İngiliz aktör, bu sefer kendi yazdıkları senaryo ile seyircinin karşısına çıkıyor.

Filmin yönetmenliğini ise komedi türündeki başarılı çalışmalarıyla tanınan Greg Mottola üstleniyor. Mottola'nın Superbad ve Maceraland gibi hit filmlerdeki yönetmenlik deneyimi, Paul'un da aynı çizgide ilerleyeceğinin sinyallerini veriyor.

Film, iki İngiliz çizgi roman tutkununun, Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirdikleri bir yolculuk sırasında 51. Bölge civarında karşılaştıkları Paul adındaki uzaylı ile yaşadıkları maceraları konu alıyor. Bu beklenmedik karşılaşma, izleyiciye hem güldüren hem de düşündüren bir dizi komik olayı beraberinde getiriyor.

Pegg ve Frost'un karakteristik mizah anlayışları, Paul'un fantastik dünyasında da kendini gösteriyor. İkili, uzaylı Paul ile olan etkileşimleri sırasında, seyirciyi hem kahkahaya boğuyor hem de dostluk, cesaret ve özgürlük gibi evrensel temalar üzerine düşündürüyor.

Sonuç olarak, Simon Pegg ve Nick Frost'un özgün mizah anlayışı ile Greg Mottola'nın dinamik yönetmenliğinin bir araya geldiği Paul, komedi severler için kaçırılmayacak bir film vaat ediyor. Bu komik ikili, Paul ile bir kez daha seyirciyi gülmekten kırıp geçirecek gibi görünüyor.

Filme Yorum Yaz