Biri beni durdursun! Maske

Dehşetin Yüzü izle

-

The Nun

5.9/ 10
1 1

Dehşetin Yüzü filminin bilgileri The Nun

5.3
Dehşetin Yüzü 5.3 Dublaj & Altyazı 2018 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Corin Hardy

Oyuncular

Demián Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Bonnie Aarons, Ingrid Bisu, Patrick Wilson, Vera Farmiga, Lili Taylor

Dehşetin Yüzü, 2018 yılında vizyona giren bir korku filmidir. Korku film severler tarafından tam not almayı başarmıştır.

Kendini dinine adamış bir rahibe gizemli bir şekilde ölü bulunur. Bu durum karşısında şoka giren manastırdaki diğer görevliler, Vatikan' dan durumu incelemeleri için rahibe göndermelerini isterler. 

Durumu inceleyen rahibeler ölen kişinin kendi isteğiyle değil, kötü bir ruh tarafından öldürüldüğünü tahmin ederler. Bu durumu bir süre gizlemeye karar veren rahipler, manastırın geçmişine inmeye karar verirler. Manastırın kirli geçmişi gün yüzüne çıktıkça olayın taşlarıda bir bir yerine oturmaktadır. 

Rahibeler, araştırmalar sonunda Valar' ın manastırı ele geçirmek istedğini anlar. Valar ile mücadele etmek için ise kolları sıvarlar.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
Joakim Karud avatar
Joakim Karud Film Gurusu
19.02.2024
Hatırlatma: korku seansı, annabelle ve bu film birbirleriyle bağlantılı. Seriyi daha iyi anlamak ve ufak boşlukları doldurmak için ilk bu filmi izleyiniz.

James wan’ın bir diğer başarılı filmi. Filmde kullanılan müzikleri çok beğendim. yer yer çok gericiydi. Oyunculuklarda gayet başarılıydı. Filmde kullanılan mekân (manastır) şatoda diyebiliriz. çok iyi dizayn edilmiş. Tempo ve işleniş olarak klasik james wan filmi. Doğaüstü varlık konusu gene harika işlenilmiş