Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Evinced izle

-

Evinced

5.0/ 10
1 1

Evinced filminin bilgileri Evinced

4.1
Evinced 4.1 Dublaj & Altyazı 2022 1080p
Ülke

ABD

KategoriBilim-Kurgu FilmleriFantastik FilmlerGerilim Filmleri Yönetmen

Richeler Aladin

Oyuncular

Don Kennedy, Xavier Alvarado, Rachel Webb, Ervin Brown, Bradley Opara, Ruben Javier Caballero, Candace Boyd, Roseline Dubreuil

"Evinced," 2022 yılında Amerika'da çekilen bir fantastik gerilim filmidir. Film, tahmin videolarını paylaşan bir maskeli kullanıcının bu videoların beklenmedik bir şekilde doğru çıkması sonucu viral hale gelmesini konu alır. Ancak işler, maskeli kullanıcının kendisini kovalayan dedektiften yardım alması gereken bir noktada değişir.

Richeler Aladin'in yönettiği ve ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi olan film, Richeler Aladin ve Meg Dawson tarafından yazılan senaryoya dayanmaktadır. Film, Don Kennedy, Xavier Alvarado, Rachel Webb, Ervin Brown, Bradley Opara ve Ruben Javier Caballero gibi isimleri kadrosunda bulundurur.

"Evinced," izleyiciyi tahminler ve gerilim dolu bir hikaye aracılığıyla etkilemeyi amaçlayan bir yapım olarak dikkat çekiyor. Bu gizemli ve gerilim dolu hikaye, maskeli bir kullanıcının yaşadığı olayları izleyicilere aktarıyor ve dedektifin izini sürme çabalarını ele alıyor. İzleyiciyi merak içinde tutacak ve sırları çözmeye çalışırken gerilimi artıracak bir film olması bekleniyor.

Filme Yorum Yaz