Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Kanlı Göç izle

-

The Law and Jake Wade

6.6/ 10
1 1

Kanlı Göç filminin bilgileri The Law and Jake Wade

6.8
Kanlı Göç 6.8 Türkçe Altyazı 1963 1080p
Film Süresi

86 Dakika

Ülke

ABD

KategoriÖlmeden Önce İzleWestern Filmleri Yönetmen

John Sturges

Oyuncular

Robert Taylor, Richard Widmark, Patricia Owens, Robert Middleton, Henry Silva, DeForest Kelley, Burt Douglas, Eddie Firestone

Kanlı Göç 1963 yapımı bir Amerikan Western filmidir. Film, yönetmen John Sturges tarafından yönetilmiştir ve Richard Widmark ile Robert Taylor'ı başrollerde bulundurur. İşte "The Law and Jake Wade" filminin özeti:

Jake Wade (Robert Taylor), bir zamanlar bir haydut olan eski bir kovboydur, ancak artık düzgün bir yaşam sürmeye çalışmaktadır. Bir gün, eski suç ortağı Clint Hollister (Richard Widmark) ortaya çıkar. Clint, eski günlerde birlikte yaptıkları soygunun payını almak için Jake'i zorlar.

Jake, Clint'in baskısıyla eski yaşamına dönmek zorunda kalır ve Clint'in liderlik ettiği küçük bir çete ile birlikte, eski günlerde yaptıkları bir hazine soygunu planlamaya başlarlar. Ancak, Jake'in sadık olduğu şehir şerifi ve eski sevgilisi Peggy (Patricia Owens) ile arasındaki bağlar, planları tehlikeye atar.

Filmin temel dinamikleri, Jake'in geçmişiyle yüzleşme çabası, Clint ile olan karmaşık ilişkisi ve soygunun gerçekleşme sürecindeki gelişmeleri içerir. Kanlı Göçgeleneksel bir Western atmosferiyle birlikte karakterler arasındaki çatışmaları ve sadakat konularını ele alan bir yapım olarak bilinir.

 
Filme Yorum Yaz