Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Alışveriş Manzaraları izle

-

Scenes from a Mall

5.2/ 10
1 1

Alışveriş Manzaraları filminin bilgileri Scenes from a Mall

5.4
Alışveriş Manzaraları 5.4 Türkçe Dublaj 1991 1080p
Film Süresi

89 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Paul Mazursky

Oyuncular

Bette Midler, Woody Allen, Bill Irwin, Daren Firestone, Rebecca Nickels, Paul Mazursky, Gregory Moore, Michael Brown

Alışveriş Manzaraları 1991 yapımı bir komedi-drama filmidir ve başrollerde Bette Midler ile Woody Allen bulunmaktadır. Film, Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan ve bir alışveriş merkezine gitmeye karar veren evli bir çiftin hikayesini anlatır. İşte filmin ana hatlarıyla özeti:

Film, Nick ve Deborah Fifer adında bir çiftin hikayesine odaklanır. İkilinin evliliği oldukça uzundur ve New York'ta yaşamaktadırlar. Bir gün, evliliklerinin yıldönümü yaklaşırken, çift, alışveriş yapmak ve öğle yemeği yemek için bir alışveriş merkezine gitmeye karar verir.

Ancak bu basit plan, alışveriş merkezinde beklenmedik olaylarla dolu bir gün haline gelir. İkilinin özellikle Deborah, kişisel ilişkilerinin, kariyerlerinin ve genel yaşam tarzlarının sorgulandığı birçok konuşma ve an gerçekleşir.

Deborah, evliliklerindeki sorunları ve ihtiras eksikliğini ifade ederken, Nick ise daha fazla özgürlük istediğini ve hayatının monotonlaştığını dile getirir. Bu konuşmalar sırasında, ilişkilerini ve evliliklerini sorgulamaya başlarlar.

Film, çiftin bu zorlu gün boyunca karşılaştığı çeşitli karakterlerle etkileşimlerini ve ilişkilerini sorgulamalarını konu alır. Aynı zamanda, Woody Allen'ın mizahi yaklaşımı ve Bette Midler'ın oyunculuğuyla da dikkat çeker.

Alışveriş Manzaraları evlilik, ilişkiler ve yaşamın karmaşıklıklarını ele alan bir komedi-drama filmidir ve karakterlerin duygusal yolculuklarına odaklanır.

Filme Yorum Yaz