Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Otel Transilvanya 2 izle

-

Hotel Transylvania 2

6.8/ 10
1 1

Otel Transilvanya 2 filminin bilgileri Hotel Transylvania 2

6.8
Otel Transilvanya 2 6.8 Türkçe Dublaj 2015 1080p
Film Süresi

89 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriFantastik FilmlerKomedi Filmleri Yönetmen

Mark Mothersbaugh

Oyuncular

Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Steve Buscemi, David Spade, Keegan-Michael Key, Asher Blinkoff, Fran Drescher, Molly Shannon

Otel Transilvanya serisinin bu yeni hikayesi, izleyiciyi Drakula'nın canavar dolu dünyasında yepyeni bir maceraya davet ediyor. Bir zamanlar sadece korkutucu yaratıklara hizmet veren bu eşsiz otel, artık kapılarını insan misafirlere de açmış bulunuyor. Ancak bu hoşgörülü adım, Drakula'nın kendi ailesi içinde yaşadığı büyük bir problemle gölgeleniyor.

Torunu Dennis, vampir ve insan karışımı bir çocuktur ve ne yazık ki vampir özelliklerini göstermiyor. Bu durum, vampir kökenlerini korumak isteyen Drakula için endişe verici bir hal alır. Kızı Mavis ve damadı Johnny insan ailesini ziyaret ederken, Drakula bir çözüm yolu bulmaya karar verir. Canavar dostlarıyla işbirliği yaparak Dennis'i vampir olma yolunda eğitmek için bir kampa gönderir.

Ancak bu durum, Drakula'nın babası Vlad'in ziyaretiyle daha da karmaşık bir hal alır. Vlad, oldukça eski kafalı ve geleneksel bir vampirdir. Torununun saf kan bir vampir olmadığını ve otelin artık insanları da ağırladığını öğrenince işler karışır. Drakula, babasını bu yeni duruma alıştırmaya ve ailesini bir arada tutmaya çalışırken, izleyiciler eğlenceli ve duygusal anlar yaşarlar.

2012 yılında vizyona giren ilk filmiyle dünya çapında büyük bir başarı yakalayan Otel Transilvanya serisi, bu yeni bölümüyle hem büyükleri hem de küçükleri eğlendirmeye devam ediyor. Film, aile bağlarının önemi, kabullenme ve kuşaklar arası anlayış gibi evrensel temaları işlerken, izleyicilere kahkahalar ve duygusal anlar vaat ediyor.

Filme Yorum Yaz