Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Otel Transilvanya 3: Canavarlar Tatilde izle

-

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

6.9/ 10
1 1

Otel Transilvanya 3: Canavarlar Tatilde filminin bilgileri Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

6.9
Otel Transilvanya 3: Canavarlar Tatilde 6.9 Türkçe Dublaj 2018 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriFantastik FilmlerKomedi Filmleri Yönetmen

Mark Mothersbaugh

Oyuncular

Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, Molly Shannon, David Spade, Keegan-Michael Key, Jim Gaffigan

Mavis, babası Dracula ve yakın canavar dostları için unutulmaz bir tatil organize eder. Lüks bir canavar gemisinde, denizde açılacakları bu macera, Dracula'nın sürekli çalıştığı otelden uzaklaşması ve biraz olsun rahatlaması içindir. Dracula'nın samimi arkadaşları bu fırsatı değerlendirerek hemen bu eğlenceli yolculuğa katılmaya karar verirler.

Canavarlar, gemideki birbirinden eğlenceli aktivitelerle vakit geçirirken, voleyboldan enfes yiyeceklere, egzotik adalara yapılan geziye kadar birçok eğlence imkanı bulurlar. Ancak Dracula'nın geminin karizmatik ve çekici kaptanına ilgi duymasıyla, işler karmaşık bir hal alır.

Bu yeni romantizm, Dracula'nın ailesi, arkadaşları ve yeni duyguları arasında bir denge kurmasını gerektirir. Fakat kaptanın aslında tehlikeli sırları olduğunu öğrendiklerinde, bu tatilin unutulmaz olması için başka nedenler ortaya çıkar.

Dracula ve ekibi, bu sırları çözmeye ve tatili kurtarmaya çalışırken, izleyiciler macera dolu anlar ve komik durumlarla eğlenmeye devam ederler. Canavarların dünyasındaki bu eğlenceli tatil, aynı zamanda aile değerlerini, arkadaşlığı ve yeni başlangıçların güzelliğini hatırlatan sıcak bir hikaye sunar.

Filme Yorum Yaz