Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Kan gölü izle

-

Eden Lake

6.7/ 10
1 1

Kan gölü filminin bilgileri Eden Lake

6.7
Kan gölü 6.7 Türkçe Dublaj 2009 1080p
Film Süresi

91 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

James Watkins

Oyuncular

Kelly Reilly, Michael Fassbender, Tara Ellis, Jack O'Connell, Finn Atkins, Jumayn Hunter, Thomas Turgoose, James Burrows

Kan gölü filminin kısaca özeti ise;

"Kan Gölü", 2008 İngiltere yapımı bir korku filmidir. Film, genç bir çift olan Jenny ve Steve'in, tatil yapmak için gittikleri göl üzerindeki ormanlık alanda görülenlerden gelenleri konu alır.

Çift, ormanlık alan güzel bir göl ve orman manzarası olan sakin bir çevrede kamp yapmaya karar verirler. Ancak, yakınlarda başka bir grup insanında burada kamp yaptıkları fark ederler. Bu grup, çevreci ve agresif bakışlarla dikkat çekmektedir.

Jenny ve Steve, grupla sorun yaşamamak için onları yok saymaya çalışır, ancak bu durum kısa sürer. Grup üyeleri, çifti taciz etmeye başlar ve sonunda saldırgan bir tavır takınarak onları öldürmeye çalışır.

Film, gerilim dolu sahneleriyle ve genç bir çiftin hayatta kalma mücadelesiyle dikkat çekiyor. Ayrıca, sosyal yozlaşmanın ve çevre faktörlerinin insan üzerindeki etkileri de filmde işlenen temalar arasındadır.

Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex farkı ile daha bir çok yerli ve yabancı filme ulaşabilrsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.

Filme Yorum Yaz