"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Arkansas izle

-

Arkansas

5.7/ 10
1 1

Arkansas filminin bilgileri Arkansas

5.7
Arkansas 5.7 Türkçe Altyazı 2020 1080p
Film Süresi

115 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Patrick Muldoon

Oyuncular

Liam Hemsworth, Clark Duke, Vince Vaughn, John Malkovich, Eden Brolin, Vivica A. Fox, Michael Kenneth Williams, Patrick Muldoon, Jacob Zachar, Juston Street

"Arkansas," Clark Duke tarafından yönetilen bir dram, gerilim ve suç türündeki bir film olarak karşımıza çıkıyor. Film, uyuşturucu ticareti yapan ve bu yeraltı dünyasının içindeki gizemli bir figür olan Frog ile ilişkilendirilen iki kurye olan Kyle ve Swin'in hikayesini anlatıyor.

Frog, yeraltı dünyasının saygın bir figürüdür ve kimliği gizli tutulur. Kuryelik yapan Kyle ve Swin, gündüzleri normal hayatlarını sürdürürken, geceleri Frog'un emirlerini yerine getirirler. Ancak Johnna adında yeni bir karakterin ortaya çıkmasıyla işler karmaşıklaşır. Swin, Frog'un kurallarına karşı gelmeye başlar ve Kyle, Frog'un gerçek kimliğini ve geçmişini öğrenmeye çalışır. Bu, üç arkadaşı tehlikeli ve karmaşık bir yolculuğa sürükler.

"Arkansas," John Brandon'ın aynı adlı romanından uyarlanmıştır ve karmaşık karakter ilişkileri, yeraltı dünyası ve suç temaları etrafında döner. İzleyicilere gizemli ve gerilim dolu bir hikaye sunar. Film, suç dünyasıyla ilgili ilginç bir bakış açısı sunarken, karakterlerin karmaşık iç dünyalarını keşfetmeye odaklanır.

Filme Yorum Yaz