Biri beni durdursun! Maske

Büyük İntikam izle

-

General Commander

4.3/ 10
1 1

Büyük İntikam filminin bilgileri General Commander

3.2
Büyük İntikam 3.2 Türkçe Dublaj 2019 1080p
Film Süresi

85 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Philippe Martinez, Ross W. Clarkson

Oyuncular

Steven Seagal, Sonia Couling, Byron Gibson, Mica Javier, Soraya Torrens, Jai Day, Megan Brown Martinez, Evgeniya Akhremenko

Büyük İntikam 2019 yapımı bir aksiyon filmidir. Film, Steven Seagal'ın başrolde olduğu ve Philippe Martinez tarafından yönetilen bir yapım olarak dikkat çeker.

Hikaye, aksiyon dolu sahneleriyle tanınan bir eski askeri lider olan Jake Alexander'ı (Steven Seagal) merkezine alır. Alexander, özel bir birim olan "The Black Mask" adlı gizli bir operasyon grubunun lideridir. Bu birim, terörle mücadele ederken uluslararası düzeyde operasyonlar gerçekleştirir. Alexander ve ekibi, dünya çapında teröristleri ve suçluları durdurmak için tehlikeli görevlere atılır.

"General Commander," tipik bir aksiyon filmi olarak bilinir ve izleyicilere çatışma sahneleri, dövüşler ve gergin anlar sunar. Ancak eleştirmenlerden karışık eleştiriler almış ve özellikle hikayenin karmaşıklığı ve yapım kalitesi açısından eleştirilmiştir. Steven Seagal hayranları için yine onun aksiyon sahnelerini izleme fırsatı sunar, ancak genel olarak aksiyon sinemasının sıradan bir örneği olarak kabul edilir.

Filme Yorum Yaz