Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Evrenler Savaşı izle

-

외계+인 1부

7.2/ 10
1 1

Evrenler Savaşı filminin bilgileri 외계+인 1부

7.2
Evrenler Savaşı 7.2 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

143 Dakika

Ülke

Güney Kore

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Ryu Seong-hie

Oyuncular

Ryu Jun-yeol, Kim Woo-bin, Kim Tae-ri, Choi Yu-ri, So Ji-sub, Yum Jung-ah, Jo Woo-jin, Kim Eui-sung, Lee Ha-nee, Shin Jung-geun

Evrenler Savaşı  zorlu ve karmaşık bir hikayeye odaklandığınızda keyif almayabileceğiniz bir Kore bilim kurgu türü karışımıdır. Zaman yolculuğu yapan robotlar, uzaylılar ve Taoist büyücülerinin yanı sıra Tanrısal Kılıç adı verilen sihirli bir nesnenin peşinden koştuğu potansiyel olarak kafa karıştırıcı bir hikaye içermektedir. Neyse ki, "Alienoid" gerçekten hikayeden çok bir aksiyon fantezisi şekeridir ve sonunda bir cliffhanger sonu ve kimin kim olduğuna dair bazı yapay açıklamalarla son bulur. Öncesinde "Alienoid," birbirleriyle bağlantılı birçok karakteri içeren hızlı bir dizi dönüşten geçerek ilerlerken oldukça kolay takip edilebilir.

Evrenler Savaşı temel cazibelerinden biri, Choi'nin (örneğin Amerikan) bilim kurgu kalıplarını gösterişli Kore anlatısına tanıtmak için ne kadar çok çalıştığıdır. Bu, bir zaman yolculuğu "Terminatör" tarzı kovalamaların merkezinde 14. yüzyıla ait bir macera olduğu için kısmen açıklanabilir; acımasız uzaylılar mahkumlarının ruhlarını habersiz insan bedenlerine tıkarlar. (Choi, bu konuda James Marsh'ın South China Morning Post röportajında bazı yardımcı bilgiler sunar)

Zaman, uzay ve mantık, bu uzaylılar için anlamsızdır; türleri, bireysel isimleri ve genel özellikleri genellikle tanımlanmamıştır. Bilmeniz gereken tek şey, 2022 yılında, durgun ve stoik uzaylı Guard (Kim Woo-bin) ve uçan robot arkadaşı Thunder (seslendiren Kim Dae-myung), kötü uzaylı olan Collector'ı insan bedenlerinden kurtarmadan önce durdurmaları gerektiğidir. Guard ve Thunder, cesur insan korumaları Ean (Choi Yu-ri) tarafından desteklenir, bu da ara sıra iki vekil babasını ve dramalarının bahislerini açıklamaya zorlar.

Öte yandan, 1391 yılında: Muruk (Ryu Jun-yeol), beceriksiz bir ödül avcısı dosa büyücüsü, doğal olarak uzaylı kökenli olan Tanrısal Kılıç'ı arar. Muruk, büyülü kedi-insanlar (Shin Jung-geun ve Lee Si-hoon) ile birlikte ülkeyi dolaşır. İkinci dereceden sihirbazlar olan kötü maskeli şaman Jajang (Kim Eui-sung) ve onun kararlı uzaylı ortağı (Ji Gun-woo) dahil olmak üzere birçok rakip arayıcıya katılırlar, ayrıca yukarıda bahsedilen silahlı bir kadın (Kim Tae-ri) ve Madam Black ve Mr. Blue adlı beceriksiz arkadaş sihirbaz ikilisi (Yum Jung-ah ve Jo Woo-jin) de dahil olmak üzere. Bireysel olarak bu karakterler önemli değil, ancak bir migren yaratan komplo olarak bir araya geldiklerinde oldukça çekici hale geliyorlar.

Filme Yorum Yaz