Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Chameleon izle

-

Chameleon

6.0/ 10
1 1

Chameleon filminin bilgileri Chameleon

6.0
Chameleon 6.0 Türkçe Altyazı 2019 1080p
Film Süresi

80 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Jillian Longnecker

Oyuncular

Joel Hogan, Donald Prabatah, Alicia Leigh Willis, Jeff Prater, Daniel Tolbert, Acelina Kuchukova, Fernanda Hay, David Alan Graf, Tom Alper, Samuel Whitehill

"Chameleon," 2019 yapımı bir gerilim filmidir. Film, suç, casusluk ve entrika unsurlarını içeren bir hikayeye sahiptir.

Film, casusluk dünyasının derinliklerine inen bir hikayeyi anlatır. Ana karakter, bir CIA ajanı olan Dmitriy (Joel Hogan) tarafından canlandırılmaktadır. Dmitriy, işinde oldukça yetenekli bir casustur, ancak son görevi sırasında bir kaza sonucu hafızasını kaybeder.

Hafızasını kaybettikten sonra, Dmitriy kim olduğunu ve neden bu kadar önemli bir hedef olduğunu öğrenmeye çalışır. Ancak bu süreçte, ona yardım etmek isteyen ve gizli bir geçmişi olan bir kadınla (Helen Mirren) karşılaşır. Dmitriy, kendi kimliğini ve geçmişini keşfederken, casusluk dünyasının tehlikeli oyunlarına dönüşen bir yolculuğa çıkar.

"Chameleon," casusluk, kimlik krizi ve entrika unsurlarını bir araya getiren bir gerilim filmidir. Ana karakterin hafıza kaybı, kimliği ve geçmişi hakkında olan merakı, hikayenin temelini oluşturur. Bu film, izleyicilere gizemli ve gerilim dolu bir deneyim sunar.

Filme Yorum Yaz