Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Domuz izle

-

Pig

6.7/ 10
1 1

Domuz filminin bilgileri Pig

6.7
Domuz 6.7 Türkçe Dublaj 2021 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriDram FilmleriGerilim Filmleri Film Teması Yemek Yönetmen

Steve Tisch

Oyuncular

Nicolas Cage, Alex Wolff, Adam Arkin, Nina Belforte, Gretchen Corbett, Dalene Young, Darius Pierce, Elijah Ungvary, Brian Sutherland, David Knell

"Pig," Oregon'un yabani ormanlarında inzivaya çekilmiş ve yalnızca trüf mantarı toplayarak geçimini sağlayan Rob adında bir adamın hikâyesini konu alır. Rob'un en yakın dostu ve trüf bulmasında ona yardımcı olan sevgili domuzu bir gün kaçırılır. Bu trajik olay, Rob'u sakin ve izole yaşamından sürükleyip Portland şehrine, yıllar öncesinde terk ettiği ve bir daha dönmemeye yemin ettiği hayatıyla yüzleşmek zorunda bırakır.

Portland'a yaptığı bu zorunlu dönüş, Rob'un geçmişinin gölgeleriyle, kayıplarıyla ve yüzleşmekten kaçındığı gerçeklerle dolu bir yolculuğa çıkmasına neden olur. Eski bir yıldız şef olan Rob'un şehre dönüşü, hem onun kendi iç dünyasında hem de eski tanıdıkları ve rakipleriyle karşılaşmasında derin izler bırakacak bir dizi olayı tetikler.

Filme Yorum Yaz