Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Sakın konuşma izle

-

Don't Say a Word

6.3/ 10
1 1

Sakın konuşma filminin bilgileri Don't Say a Word

6.3
Sakın konuşma 6.3 2001 1080p
Film Süresi

113 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriGizem Filmleri Yönetmen

Gary Fleder

Oyuncular

Michael Douglas, Sean Bean, Brittany Murphy, Skye McCole Bartusiak, Famke Janssen, Jennifer Esposito, Shawn Doyle, Victor Argo

"Don't Say a Word" (Sakın konuşma), 2001 yapımı bir Amerikan psikolojik gerilim filmidir. Gary Fleder tarafından yönetilen ve Anthony Peckham, Patrick Smith Kelly ve Tony Gilroy tarafından yazılan film, Michael Douglas, Sean Bean, Brittany Murphy ve Famke Janssen gibi oyuncuları içermektedir.

Konu: "Sakın konuşma", başarılı bir psikolog olan Dr. Nathan Conrad'ın hikayesini takip eder. Bir grup hırsız, Nathan'ın kızı Jessie'yi kaçırır ve sadece bir akıl hastası olan Elizabeth Burrows tarafından bilinen bir sayıyı elde etmek için ondan istekte bulunur. Nathan, kızını kurtarmak için mücadele etmek zorunda kalırken, Elizabeth'in zihnindeki sırrı çözmeye çalışır.

Elizabeth, bir değerli elmasın yerini bilmektedir ve bu bilgiye sadece içinde saklı olan sayıyı hatırlayarak ulaşılabilir. Nathan, Elizabeth'i tedavi etmeye ve sayıyı öğrenmeye çalışırken, çözülmemiş bir suçla bağlantılı olan Elizabeth'in geçmişine ve karanlık sırlarına da ışık tutar. Zaman ilerledikçe, Nathan'ın ailesi de tehlike altına girer ve Nathan, Jessie'yi kurtarmak ve Elizabeth'in sırrını çözmek için zamana karşı yarışır.

Film boyunca gerilim dolu bir atmosfer yaratılır ve izleyiciyi sırlar ve tehlikelerle dolu bir dünyaya çeker. Karakterlerin karmaşık ilişkileri ve psikolojik durumları da hikayeye derinlik katmaktadır. "Bir Kelime Etme", izleyiciyi merak içinde tutan etkileyici bir gerilim deneyimi sunar.

Filme Yorum Yaz