"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Canavar izle

-

Cloverfield

6.7/ 10
1 1

Canavar filminin bilgileri Cloverfield

7.0
Canavar 7.0 Türkçe Dublaj 2008 1080p
Film Süresi

85 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriGerilim FilmleriKorku FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Matt Reeves

Oyuncular

Mike Vogel, Jessica Lucas, Lizzy Caplan, T.J. Miller, Michael Stahl-David, Odette Annable, Anjul Nigam, Margot Farley

"Canavar - Cloverfield," 2008 yapımı bir bilim kurgu ve korku filmidir. Oyuncu kadrosunda Michael Stahl-David, Lizzy Caplan ve Jessica Lucas gibi isimler yer almaktadır. Film, New York'ta yaşanan korku dolu anları izleyiciye sunar.

Hikaye, New York'ta sakin ve olağan bir günün yaşandığı bir anda başlar. Ancak ansızın kulakları sağır eden gürültüler duyulmaya başlar. Bir grup insan, bu gürültünün kaynağını araştırmak için bir bara giderler. Ancak barda eğlenenler, büyük bir felaketin ortasında bulurlar kendilerini. Bir canavar saldırısı başlamıştır ve New York şehri yerle bir olmaktadır.

Devasa bir yaratık, şehri yok etmeye devam ederken, insanlar hayatta kalmak için çırpınır. Film, bu korkunç olaylara tanıklık eden insanların gözünden yaşanan felaketi anlatır. Canavarın saldırısının yol açtığı yıkım ve korku dolu anlar, izleyicilere gerilim dolu bir deneyim sunar.

"Canavar - Cloverfield," el kamerası kullanımıyla çekilen ve gerçekçi bir şekilde sunulan bir korku deneyimi sunmasıyla da dikkat çeker. Film, 15 Şubat 2008 tarihinde gösterime girdi ve izleyicileri gerilim dolu bir yolculuğa davet etti.

Filme Yorum Yaz