Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Balerin izle

-

Ballerina

7.5/ 10
1 1

Balerin filminin bilgileri Ballerina

6.3
Balerin 6.3 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

Güney Kore

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Chung-Hyun Lee

Oyuncular

Kim Ji-hoon, Jeon Jong-seo, Park Yu-rim

"Ballerina," 2023 Güney Kore yapımı bir filmdir ve Netflix üzerinden dünya genelinde yayınlanmış bir aksiyon gerilim filmidir. Filmin başrollerinde Kim Ji-hoon ve Jeon Jong Seo yer almaktadır.

Film, eski bir koruma olan Ok-joo'nun, travmatik bir geçmişin ardından normal bir yaşam arayışını konu almaktadır. Tesadüfen eski bir okul arkadaşı olan Min-hee ile yeniden bağlantı kurarlar ve samimi bir arkadaşlık kurarlar.

Min-hee, bir balerin ve zaman zaman fırıncılık yapan bir genç kadındır. Ne yazık ki, Choi Pro adlı bir uyuşturucu satıcısı ve insan kaçakçısı tarafından hedef haline gelir. Choi Pro'nun işlerinden biri rastgele kadınları uyuşturarak onları videoya çekmek ve sonra bu videoları kurbanlarına şantaj yapmak için kullanmaktır. Min-hee, bu tehditlere daha fazla dayanamayarak kendi yaşamına son verir. İntihar notunda, Min-hee, Ok-joo'dan intikam almasını istemektedir.

Ok-joo, Choi'yi internet profili üzerinden araştırarak fiziksel adresini bulur ve onu izlemeye başlar. Sonunda hamlesini yapar ve onu olağan bir otelde tuzağa düşürür. Choi, Ok-joo'yu uyuşturur ve onu videoya çekmeye başlar. Neyse ki, Ok-joo, Choi'nin yöntemlerini bilmekte ve bu duruma karşı hazırlıklıdır. Ardından, Choi'yi yüzünde bir yara izi bırakarak vahşi bir dövüş başlar ve Choi'yi yüzünde yara iziyle bırakır. Ok-joo, lise öğrencisi Shin Se-hwi'nin yardımıyla kaçmayı başarır.

Lise öğrencisi, Choi'nin çetesinin insan ticareti yaptığı genç kızlardan biridir. Çete, oteli müşterilerine genç kızlar sunmak ve polis koruması satın almak için kullanmaktadır. Genç kızın geçmişi hakkında fazla bilgiye sahip değiliz, nasıl kaçırıldığını veya diğer detayları bilmiyoruz. Ancak, kaçmayı ve Ok-joo'nun intikamını almasına yardımcı olmaya kararlıdır.

Filme Yorum Yaz