"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

To Leslie izle

-

To Leslie

7.1/ 10
1 1

To Leslie filminin bilgileri To Leslie

7.1
To Leslie 7.1 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

119 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Jason Shuman

Oyuncular

Andrea Riseborough, Andre Royo, Owen Teague, Stephen Root, James Landry Hébert, Matt Lauria, Catfish Jean, Marc Maron, Allison Janney, Drew Youngblood

Batı Teksaslı bekar bir anne, bir piyangoyu kazanır ancak kazandığı parayı hızla harcayarak arkasında bir kalp kırıklığı dünyası bırakır. Yıllar geçtikten sonra cazibesi azalmış ve gidecek hiçbir yeri olmayan bu kadın, hayatını yeniden inşa etmek ve kurtuluşu bulmak için mücadele eder.

Kazandığı parayı boşa harcayan ve hayatının çeşitli zorluklarıyla başa çıkmaya çalışan bu kadın, zaman içinde karşılaştığı hayat dersleriyle yüzleşir. Cazibesinin kaybolması ve kısıtlı seçeneklere sahip olması, onu kendi içsel gücünü bulmaya zorlar. Yeniden başlamak için cesaret bulma ve hayatını düzeltme çabaları, izleyiciye duygusal bir hikaye sunar.

Film, kişisel dönüşüm, ikinci şans ve kendi yolunu bulma temalarını işleyerek, izleyicilere umut dolu bir mesaj ile yola çıkar. Karakterin zorluklarla dolu yolculuğu, onun güçlenme ve hayata yeniden bağlanma sürecini anlatarak, dramatik bir hikaye sunmayı amaçlar.

Filme Yorum Yaz