"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Hızlı ve Öfkeli 4 izle

-

Fast & Furious

6.5/ 10
1 1

Hızlı ve Öfkeli 4 filminin bilgileri Fast & Furious

6.5
Hızlı ve Öfkeli 4 6.5 Türkçe Dublaj 2009 1080p
Film Süresi

107 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Justin Lin

Oyuncular

Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, John Ortiz, Laz Alonso, Gal Gadot, Jack Conley

"Hızlı ve Öfkeli 4", serinin dördüncü filmidir ve 2009 yılında gösterime girmiştir. Film, serinin önceki filmlerinden farklı olarak, bir geri dönüş hikayesi anlatmaktadır.

Dominic Toretto (Vin Diesel), Meksika'da saklanırken, bir suikastçının kendisini öldürmek için geldiği haberini alır. Bu olay üzerine, Los Angeles'a geri döner. Aynı zamanda, eski FBI ajanı Brian O'Conner (Paul Walker), FBI ajanı olarak çalışmaya devam etmektedir ve suç örgütlerine sızma işlemlerinde bulunmaktadır.

Dominic ve Brian, birbirlerini suçlasalar da, Meksika'da geçen bir soygun olayının arkasındaki gerçeği öğrenmek için güçlerini birleştirirler. Ancak bu, onları daha büyük bir komploya götürecektir. Meksika'dan gelen uyuşturucu karteli lideri Arturo Braga (John Ortiz), Los Angeles'taki yasa dışı yarışlarda çalışmaktadır ve bu yarışların arkasında bir uyuşturucu karteli bulunmaktadır.

Dominic ve Brian, Braga'nın ekibine katılmak için yarışlara katılır ve onunla işbirliği yaparak, kartelin gizli operasyonlarını açığa çıkarmaya çalışırlar. Ancak bu işin içinde FBI da vardır ve Dominic ve Brian, FBI tarafından takip edilmektedir.

Film, aksiyon dolu araba yarışları ve takipleriyle doludur ve serinin hayranları tarafından sevilerek izlenmiştir.

filmizlex iyi seyirler diler yorum yapmanızı isteriz :))

Filme Yorum Yaz