Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Hızlı ve Öfkeli 6 izle

-

Furious 6

7.0/ 10
1 1

Hızlı ve Öfkeli 6 filminin bilgileri Furious 6

7.0
Hızlı ve Öfkeli 6 7.0 Türkçe Dublaj 2013 1080p
Film Süresi

130 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriMacera FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Justin Lin

Oyuncular

Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot

Hızlı ve Öfkeli 6, aksiyon ve macera dolu bir film. Eski bir düşman olan Owen Shaw'u durdurmak için Dominic Toretto, Brian O'Conner ve ekibi tekrar bir araya gelirler.

Filmin açılış sahnesinde, Luke Hobbs, öldüğü düşünülen Letty Ortiz'in hayatta olduğunu öğrenir ve Toretto'yu ve ekibini bu konuda yardımcı olmaları için çağırır. Ekibin katılmak için bir nedeni daha vardır: Shaw ve ekibi, Interpol ajanı Luke Hobbs'un takibinde olan bir dizi soygun gerçekleştirmektedirler.

Toretto ve ekibi, Shaw'u durdurmak için Interpol ile işbirliği yaparlar. Ancak Shaw'un gerçek planı, takımın aileleri ve sevdikleri üzerinde intikam almak için kendi ölümüdür. Toretto ve ekibi, Shaw ve ekibine karşı yarışmaya ve sonunda onları alt etmeye çalışır.

Film, sürükleyici aksiyon sahneleri ve yüksek hızlı araba yarışları ile doludur. Ayrıca, birçok eski karakterin geri dönüşüyle birlikte, filmde Luke Evans, Gina Carano ve Dwayne Johnson gibi oyuncular da yer almaktadır.

Hızlı ve Öfkeli 6, serinin diğer filmlerine kıyasla daha yüksek bir bütçe ile yapılmıştır ve büyük bir gişe başarısı elde etmiştir.

"Hızlı ve Öfkeli 6" filmi dünya genelinde yaklaşık 788 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir.

Hızlı ve Öfkeli 6, Türkiye'de 31 Mayıs 2013 tarihinde gösterime girdi ve gişede başarılı bir performans sergiledi. Film, Türkiye'deki toplam gişe hasılatı 21.135.618 TL (yaklaşık 2.6 milyon dolar) olarak açıklandı.

 

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz