Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Hızlı ve Öfkeli izle

-

The Fast and the Furious

6.8/ 10
1 1

Hızlı ve Öfkeli filminin bilgileri The Fast and the Furious

6.8
Hızlı ve Öfkeli 6.8 Dublaj & Altyazı 2001 1080p
Film Süresi

106 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Rob Cohen

Oyuncular

Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Rick Yune, Chad Lindberg, Johnny Strong, Matt Schulze

Hızlı ve Öfkeli, yönetmenliğini Rob Cohen'in yaptığı 2001 yapımı bir aksiyon filmidir. Film, ana karakter Dominic Toretto (Vin Diesel) liderliğindeki bir sokak yarışçısı ekibinin, LAPD dedektifi Brian O'Conner'ın (Paul Walker) ekibe sızarak, ekibin illegal faaliyetlerini ortaya çıkarmaya çalışmasını konu edinir.

Brian O'Conner, Los Angeles Polis Departmanı'nın bir dedektifidir. Bir grup sokak yarışçısının arasına karışarak, şehrin sokaklarında yapılan yasa dışı yarışlarda para kazanan bu grubu takibe alır. Ancak bu grupta yer alan lider, Dominic Toretto, oldukça zekidir ve her zaman kendini korumayı başarır. Brian, Dominic'in kız kardeşi Mia (Jordana Brewster) ile flört etmeye başlayarak, ona yakınlaşır ve onun ekibine daha da yakın olur.

Brian, bu yarışçı ekibinin bir soygun planı yaptığını öğrenir ve planın içinde yer alarak onları yakalamaya karar verir. Ancak bu, Brian'ın zorlu bir seçim yapmasına neden olacaktır. Kendi polis birliğiyle ve aynı zamanda yarışçıların arasında sıkışıp kalan Brian, bir yandan işini doğru yapmak diğer yandan da Mia ile olan ilişkisini korumaya çalışır.

Hızlı ve Öfkeli, aksiyon dolu sokak yarışları ve arabaların hız tutkusuyla dolu bir film olarak karşımıza çıkıyor. Filmde ayrıca, yarışçıların hayatlarına ve arkadaşlıklarına da odaklanılarak, karakterlerin arasındaki ilişkiler ve bağlar da anlatılıyor. Paul Walker ve Vin Diesel'in performanslarıyla öne çıkan film, aksiyon sevenler için keyifli bir seyir deneyimi sunuyor.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz