İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Dark Asset izle

-

Dark Asset

5.9/ 10
1 1

Dark Asset filminin bilgileri Dark Asset

4.1
Dark Asset 4.1 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Michael Winnick

Oyuncular

Byron Mann, Robert Patrick, Helena Mattsson, Shani Rigsbee, Sabina Gadecki, Truong Ngoc Anh, Erica Muñoz, Marc Winnick

"Dark Asset" adlı film, 2023 yapımı bir aksiyon ve bilim kurgu filmidir. Michael Winnick tarafından yönetilen ve Michael Winnick ile Terri Farley-Teruel tarafından yazılan bu film, sıradan bir askerin (Byron Mann) gizli bir deneysel programa hedef olmasını konu ediyor. Dr. Cain (Robert Patrick) tarafından çip etkinleştirildiğinde, artırılmış bilişsel ve fiziksel yeteneklere erişebilir hale gelir. Film, Byron Mann'ın performansını ve Helena Mattsson ile olan ekrandaki uyumunu vurguluyor.

Hikaye, bir adamın şeffaf bir odada oturduğu bir sahneyle başlar ve dışarıdaki yetkililer deneyi izler. Dr. Cain, deneyin devam etmekte olduğu kişinin John Doe adlı biri olduğunu açıklar. Ayrıca, John Doe'nun beynine cerrahi olarak implant edilmiş bir mikroçipin, potansiyelini ve yeteneklerini artırdığını belirtir. Bu program, ABD Senatörü Benson'ın maddi destek sağladığı bir programdır ve açık bir hedefi vardır: standart operasyonculara göre üstün hız, güç ve askeri uzmanlıkta süper askerler yaratmak.

Ancak işler planlandığı gibi gitmez. Deney devam ederken, Doe'nun çipi birdenbire düzgün çalışmayı durdurur ve onun odadaki askerlere ve araştırmacılara saldırmasına neden olur. Dr. Cain sessizce odadan çıkar. Daha sonra odada kalan insanlar iki sonuçtan birini yaşarlar: ya öldürülürler ya da bayıltılırlar.

John, teslim olanlara zarar vermekten kaçınır, ancak onu alt etmeye çalışan özel kuvvetlerle karşı karşıya geldiğinde son derece saldırgan hale gelir. Bunun sonucunda laboratuvarı terk etmek için silahını kullanmaya başlar ve birçok askerin ölümüne neden olur. Tesisin tüm askeri personeli John'u aramakla meşguldür. Bu arada, tesisteki bilgisayar sistemine izinsiz erişim kazanır. Beyninin içinde, onu devre dışı bırakmak için kullanılabilecek bir öldürme anahtarı adında bir koruma vardır. Ancak bu kapatma komutuna karşı dayanıklı hale gelmesi için mikroçipini manipüle eder.

Ayrıca bir mesaj göndermeye çalışır, ancak Dr. Cain'in işbirlikçileri bunu engeller. John, lüks bir otelde beyaz bir Lamborghini ile gelir. X-ışını görüşü ile güzel bir sarışın kadını kırmızı bir elbise içinde görür ve ona Lamborghini'yi teklif ederek sohbet başlatmaya çalışır. Kadın kendini Jane olarak tanıtır. Öte yandan, John ona tuhaf bir hikaye anlatmaya başlar. Gizli bir casus olduğunu ve olağanüstü fiziksel yeteneklere sahip olduğunu iddia eder ve burada olma nedenini açıklamaya başlar. John'a göre, yetkililerin maddi destek sağladığı etkileyici bir senatör, insan yeteneklerini mühendislik ve teknoloji aracılığıyla artıran bir programı oluşturmanın önemli bir parçasıydı.

Filme Yorum Yaz