Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Sapık 3 izle

-

Psycho III

5.6/ 10
1 1

Sapık 3 filminin bilgileri Psycho III

5.4
Sapık 3 5.4 Türkçe Dublaj 1986 1080p
Film Süresi

93 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Anthony Perkins

Oyuncular

Anthony Perkins, Diana Scarwid, Jeff Fahey, Roberta Maxwell, Hugh Gillin, Lee Garlington, Robert Alan Browne, Gary Bayer

Sapık 3 1986 yapımı bir Amerikan korku filmidir ve "Psycho" serisinin üçüncü bölümüdür. Film, Anthony Perkins'in Norman Bates olarak dönmesiyle dikkat çeker. Perkins aynı zamanda bu filmin yönetmeni olarak da görev yapmıştır. İşte "Psycho III" filminin özeti:

Hikaye, Bates Motel'deki olaylardan birkaç ay sonra başlar. Norman Bates, akıl hastanesinden kaçmayı başarır ve Bates Motel'i yeniden açar. Ancak cinayetlerin yeniden başlamasıyla birlikte Norman, içsel şeytanlarına karşı yeniden savaşmaya başlar.

Motelde çalışan Maureen Coyle (Diana Scarwid), eski bir rahip olarak tanınan Father Brian (Jeff Fahey) ile birlikte buraya sığınır. Maureen, kendini kötü hissettiği bir dönemden geçmektedir ve Father Brian ona yardım etmeye çalışır. Ancak Bates Motel'deki olaylar karmaşıklaşır ve Norman, psikopatik dürtülerine yeniden teslim olmaya başlar.

Aynı zamanda, bir gazeteci olan Tracy Venable (Roberta Maxwell), Bates Motel'deki gizemli olayları araştırmaya başlar ve Norman'ın sırlarını açığa çıkarmaya yaklaşır.

Sapık 3 klasik "Psycho" serisine sadık kalarak Norman Bates'in karmaşık karakterini daha da derinlemesine ele alır. Norman'ın içsel çatışmaları ve cinayetlerle olan ilişkisi hala merkezde yer alır. Film, korku ve gerilim unsurlarını başarıyla kullanır ve Norman Bates'in karanlık dünyasına bir kez daha bir pencere açar.

Filme Yorum Yaz