"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Remagen Köprüsü izle

-

The Bridge at Remagen

6.8/ 10
1 1

Remagen Köprüsü filminin bilgileri The Bridge at Remagen

6.8
Remagen Köprüsü 6.8 Dublaj & Altyazı 1969 1080p
Film Süresi

117 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriÖlmeden Önce İzleSavaş Filmleri Film Teması Dünya Savaşı Yönetmen

Lynn Stalmaster

Oyuncular

George Segal, Robert Vaughn, Ben Gazzara, Bradford Dillman, E.G. Marshall, Peter van Eyck, Hans Christian Blech, Heinz Reincke, Joachim Hansen, Sonja Ziemann

Film, büyük bir yıldız kadrosuyla, George Segal, Robert Vaughn, Ben Gazzara ve E.G. Marshall gibi isimlerle, nefes kesici bir şekilde İkinci Dünya Savaşı'nın ihtişamını ve zorluklarını hayata geçiriyor. Remagen Köprüsü, savaşın stratejik bir darbesi olan çarpıcı bir mücadeleye odaklanarak, olağanüstü özel efektler, muazzam görüntüler ve etkileyici aksiyon sahneleri ile izleyiciyi savaşın ön saflarına taşıyor.

Film, 1945 yılında geçmektedir. Müttefikler, Alman bölgesine karşı son bir hücum başlatır ve tüm köprüler imha edildiği için Rhine Nehri'ndeki tek stratejik köprü Nazilerin kontrolündedir. Almanlar için bu köprünün kaybedilmesi, 50.000 askerin hayatına mal olabilirken, Müttefikler içinse savaşın daha az kayıpla daha çabuk sona ermesi anlamına gelmektedir. İki taraf arasında sert bir çatışma başlar, her iki ordu da büyük bir cesaretle savaşır, ancak sadece bir taraf Remagen Köprüsü'ndeki yürek parçalayıcı mücadeleyi kazanabilecektir.

Filme Yorum Yaz