"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Yatakhanede Şenlik Var izle

-

Dorm Daze

5.1/ 10
1 1

Yatakhanede Şenlik Var filminin bilgileri Dorm Daze

4.6
Yatakhanede Şenlik Var 4.6 Türkçe Dublaj 2004 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGizem FilmleriKomedi FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

David Hillenbrand, Scott Hillenbrand

Oyuncular

Tatyana Ali, Boti Bliss, Gable Carr, Patrick Cavanaugh, James DeBello, Marieh Delfino, Tony Denman, Danielle Fishel

Yatakhanede Şenlik Var (Dorm Daze) 2003 yılında çekilen bir komedi filmidir. Film, bir grup üniversite öğrencisinin yaşadığı komik ve absürt olayları konu alır. İşte "Dorm Daze" filminin özeti:

Hemen hemen tüm olaylar, Amerikan üniversitesindeki öğrenci yurtlarında geçer. Film, bir grup öğrencinin yaşadığı çeşitli maceraları ve karmaşık olayları takip eder.

Ana karakterlerden biri, bir genç olan Styles, uyandığında kendini tuvalette kilitli bulur ve bu olayın nasıl olduğunu hatırlamaz. Diğer öğrenciler arasında bir kumarhane işleten Lorenzo, üniversitenin yabancı öğrencilerini barındıran yurtta komik ve sıradışı olaylar yaşar. Ayrıca, bir grup öğrenci, Styles'ın odasındaki tuvalet olayını çözmeye çalışırken bir dizi komik yanlış anlamalar ve yanlışlıkla değiştirilen eşyalar yaşar.

Film, birçok karakterin birbirine bağlanan hikayelerini işlerken, karmaşık bir hikaye örgüsüne sahiptir ve çeşitli komik olaylarla doludur. "Dorm Daze," üniversite yaşamı, arkadaşlık, aşk ve yanlış anlamalar gibi temaları işlerken, absürt komedi unsurlarıyla öne çıkar.

Yatakhanede Şenlik Var (Dorm Daze) komedi türünü seven izleyiciler için eğlenceli ve hafif bir film olarak kabul edilir.

Filme Yorum Yaz