"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Sınırsız Canavarlar izle

-

Beasts of No Nation

7.6/ 10
1 1

Sınırsız Canavarlar filminin bilgileri Beasts of No Nation

7.6
Sınırsız Canavarlar 7.6 Türkçe Dublaj 2015 1080p
Film Süresi

137 Dakika

Ülke

Ghana

KategoriDram FilmleriSavaş Filmleri Film Teması Dünya Savaşı Yönetmen

Idris Elba

Oyuncular

Abraham Attah, Idris Elba, Emmanuel Nii Adom Quaye, Opeyemi Fagbohungbe, Emmanuel Affadzi, Richard Pepple, Ama K. Abebrese, Kobina Amissah-Sam, John Arthur, Kurt Egyiawan

Sınırsız Canavarlar 2015 yapımı bir savaş dramı filmidir. Film, yazar Uzodinma Iweala'nın aynı adlı romanından uyarlanmıştır ve Cary Fukunaga tarafından yönetilmiştir. İşte "Beasts of No Nation" filminin özeti:

Agu, West African ülkesinde yaşayan genç bir çocuktur. Ülkesi iç savaşın pençesindedir ve Agu'nun ailesi de bu savaşın kurbanlarından biridir. Agu, ailesini kaybettikten sonra yalnız ve korku içinde hayatta kalmaya çalışırken, isyancı bir grup asker tarafından yakalanır. Bu isyancı grup, Commandant adındaki karizmatik ama tehlikeli bir lider tarafından yönetilmektedir.

Agu, isyancı grup içinde silahlı bir asker olarak eğitilmeye başlar. Başta masum bir çocukken, savaşın dehşeti ve şiddeti Agu'nun kişiliğini dönüştürmeye başlar. Commandant'ın önderliğindeki çocuk askerler, vahşi savaş suçları işlemeye başlarlar ve Agu da bu korkunç gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

Film, Agu'nun iç savaşın ortasında yaşadığı trajik dönüşümü ve hayatta kalma mücadelesini anlatırken, savaşın insanlar üzerindeki dehşet verici etkilerini gözler önüne seriyor. "Beasts of No Nation," savaşın insan psikolojisi üzerindeki etkilerini derinlemesine inceleyen güçlü bir drama olarak dikkat çeker. Film, Idris Elba'nın canlandırdığı Commandant rolüyle de büyük beğeni kazanmıştır.

Filme Yorum Yaz