Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Sevginin Bağladıkları izle

-

Sleepless in Seattle

6.8/ 10
1 1

Sevginin Bağladıkları filminin bilgileri Sleepless in Seattle

6.8
Sevginin Bağladıkları 6.8 Türkçe Dublaj 1993 1080p
Film Süresi

105 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Nora Ephron

Oyuncular

Tom Hanks, Meg Ryan, Ross Malinger, Rita Wilson, Victor Garber, Tom Riis Farrell, Carey Lowell, Bill Pullman

Sevginin Bağladıkları "Sleepless in Seattle" 1993 yapımı bir Amerikan romantik komedi-drama filmidir. Filmin yönetmenliğini Nora Ephron yapmıştır ve başrollerinde Tom Hanks ve Meg Ryan yer almaktadır. Film, Hanks'in canlandırdığı, eşinin ölümünün ardından keder içinde olan Sam Baldwin adlı bir adamın ve Ryan'ın canlandırdığı Annie Reed adlı bir gazetecinin hikayesini anlatır.

Özetle, Sam Baldwin'in eşi ölür ve oğlu Jonah ile birlikte Seattle'a taşınır. Sam, duygusal bir gece radyo programında eşinin ölümü hakkında konuşurken, radyo dinleyicisi ve Baltimore Sun gazetecisi Annie Reed, Sam'ın hikayesini duyar ve ona aşık olur. Annie, Sam ile tanışmayı ve onunla bir ilişki kurmayı umar. Film, bu iki karakterin birbirlerini bulma yolculukları ve romantik ilişkilerinin gelişmesi etrafında döner.

Film, büyük bir hit oldu ve eleştirmenlerden genel olarak olumlu yorumlar aldı. Ayrıca Oscar ve Altın Küre dahil bir dizi ödüle aday gösterildi. Film, seyirciler tarafından romantik bir klasik olarak kabul edilir ve popüler kültürde sıkça referans verilir.

Filme Yorum Yaz