"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Uykulu Kuytu izle

-

Phantom Thread

7.3/ 10
1 1

Uykulu Kuytu filminin bilgileri Phantom Thread

7.3
Uykulu Kuytu 7.3 Türkçe Dublaj 2017 1080p
Film Süresi

130 Dakika

Ülke

Çin

KategoriDram FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Dylan Tichenor

Oyuncular

Daniel Day-Lewis, Vicky Krieps, Lesley Manville, Camilla Rutherford, Gina McKee, Brian Gleeson, Harriet Sansom Harris, Lujza Richter, Julia Davis, Julie Vollono

1950'lerin savaş sonrası Londra'sında geçen film, dönemin en ünlü terzisi Reynolds Woodcock ve onun kız kardeşi Cyril'in etrafında dönüyor. Daniel Day-Lewis'in canlandırdığı Woodcock ve Lesley Manville tarafından hayat verilen Cyril, İngiliz modasının kalbinde yer alıyorlar. Kendine has ve zarif tasarımlarıyla kraliyet ailesinden film yıldızlarına, sosyetenin ünlü ve zengin isimlerine kadar geniş bir müşteri kitlesine hizmet veriyorlar.

Reynolds Woodcock'un hayatı, her zaman yeni ilhamlar arayan ve yaratıcılığını besleyen geçici ilişkilerle doludur. Ancak her şey, genç ve güçlü bir kadın olan Alma ile tanıştığı zaman değişir. Vicky Krieps'in canlandırdığı Alma, Woodcock için sadece bir ilham kaynağı değil, aynı zamanda aşkın ve tutkunun sembolü haline gelir.

Alma'nın gelişiyle Woodcock'un kontrollü, düzenli ve özenle planlanmış hayatı sarsılır. Film, Woodcock'un kusursuz ve titizlikle işlenmiş dünyasının, Alma'nın gelişiyle nasıl değiştiğini ve bu değişimin onun hem kişisel hem de profesyonel hayatına etkilerini gözler önüne seriyor. "Phantom Thread" olarak bilinen bu film, aşkın, tutkunun ve yaratıcılığın kesiştiği noktada, karmaşık insan ilişkilerini ve sanatın gücünü anlatıyor.

Filme Yorum Yaz