"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Kutup ekspresi izle

-

The Polar Express

6.7/ 10
1 1

Kutup ekspresi filminin bilgileri The Polar Express

6.6
Kutup ekspresi 6.6 Türkçe Dublaj 2005 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriFantastik FilmlerKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Robert Zemeckis

Oyuncular

Tom Hanks, Chris Coppola, Michael Jeter, Leslie Zemeckis, Eddie Deezen, Nona Gaye, Peter Scolari, Brendan King

Kutup ekspresi "The Polar Express," 2004 yılında çıkan, 2005'te dünya genelinde gösterime giren Amerikan yapımı bir animasyon filmidir. Film, aynı adı taşıyan çocuk kitabından uyarlanmıştır ve yönetmenliğini Robert Zemeckis üstlenmiştir. Başrollerde Tom Hanks, Daryl Sabara, Nona Gaye ve Jimmy Bennett gibi isimler yer almaktadır.

Film, bir çocuğun Noel Gecesi, Kuzey Kutbu'na giden ve orada Noel Baba'yı ziyaret eden Polar Express adlı büyülü bir treni keşfetmesini anlatır. Film, çocuğun bu eşsiz macerası sırasında yaşadığı fantastik ve büyülü olayları konu alır.

Kutup ekspresi "The Polar Express," 3D animasyon tekniği kullanılarak yapılmış bir film olarak dikkat çeker. Hikaye, Noel'in büyüsünü, inanmayı ve arkadaşlığı kutlar, aynı zamanda çocukların hayal gücünü ve özel anları değerli kılmanın önemini vurgular.

Film, Noel temasıyla, macera ve duygusal öğeleri bir araya getirerek hem çocuklar hem de yetişkinler için keyifli bir seyir deneyimi sunar. "The Polar Express," özellikle tatil döneminde izlemek için popüler bir seçenektir ve birçok izleyici tarafından Noel geleneği haline getirilmiştir.

Filme Yorum Yaz