Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Korkunun Sesi izle

-

Echoes of Fear

6.5/ 10
1 1

Korkunun Sesi filminin bilgileri Echoes of Fear

5.1
Korkunun Sesi 5.1 Türkçe Dublaj 2019 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Brian Avenet-Bradley, Laurence Avenet-Bradley

Oyuncular

Trista Robinson, Hannah Race, Paul Chirico, Marshal Hilton, Elif Savas, Danilo Di Julio, Ian Heath, Norman Zeller

"Echoes of Fear," 2018 yapımı bir korku filmidir. Film, yönetmen Brian Avenet-Bradley tarafından yönetilmiş ve başrollerde Trista Robinson, Hannah Race, ve Paul Chirico gibi oyuncular yer almıştır. İşte "Echoes of Fear" filminin özeti:

Film, genç bir kadın olan Alisa'nın hikayesini anlatır. Alisa, yaşadığı şehirden ayrılıp büyükannesinin eski evine taşınır. Ancak bu ev, hayaletlerle dolu korkutucu bir geçmişe sahiptir. Büyükannesinin ölümünden sonra evi miras olarak almıştır ve bu eve yerleşerek yeni bir hayata başlamak ister.

Ancak Alisa, evde tuhaf olaylar yaşamaya başlar. Gizemli sesler duyar, görünmeyen varlıkların varlığını hisseder ve evdeki sırların peşine düşer. Evde yaşanan paranormal olaylar arttıkça, Alisa, evin geçmişindeki korkunç sırları çözmeye çalışır.

Film, Alisa'nın evde yaşadığı bu ürkütücü deneyimleri ve geçmişin hayaletlerini nasıl affedip özgürleşmeye çalıştığını anlatır. "Echoes of Fear," gerilim ve korku dolu bir atmosfer yaratırken aynı zamanda karakterin içsel yolculuğuna da odaklanır.

Filme Yorum Yaz