Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Bir Evlilik Hikâyesi izle

-

A feleségem története

6.3/ 10
1 1

Bir Evlilik Hikâyesi filminin bilgileri A feleségem története

6.3
Bir Evlilik Hikâyesi 6.3 Dublaj & Altyazı 2021 1080p
Film Süresi

169 Dakika

Ülke

Hungary

KategoriDram FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Ildikó Enyedi

Oyuncular

Léa Seydoux, Gijs Naber, Louis Garrel, Sergio Rubini, Jasmine Trinca, Luna Wedler, Josef Hader, Udo Samel

"Bir Evlilik Hikâyesi" (A Marriage Story), Ildikó Enyedi'nin merakla beklenen bir yapıtıdır. Enyedi, daha önce "Beden ve Ruh" filmiyle tanınmıştı. Film, ilk gösterimini 2021 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarıştığı sırada gerçekleştirdi.

Hikaye 1920'lerde geçer ve sert mizaçlı Hollandalı bir gemi kaptanı olan Jakob Störr'ü merkezine alır. Bir gün, bir meyhanede Jakob, içeri giren ilk kadınla evleneceğine dair bir bahse girer. İçeri giren kadın olan Lizzy, onun büyük aşkı olur. Film, Macaristan'da çok sevilen bir kült roman olan Milán Füst'ün eserinden beyazperdeye uyarlanmıştır. Bu, Enyedi'nin ilk kez bir edebiyat uyarlaması yapması anlamına gelir.

Enyedi'ye göre "Bir Evlilik Hikâyesi" filmi aşk, tutku, dram, macera gibi hayatın çeşitli renklerini anlatır. Film, erkeklik, kadınlık ve insanlıkla ilgili utanmazca duygusal bir hikaye sunar.

Bu film, Enyedi'nin önceki çalışmalarında da görülen derinlik ve duygusal yoğunluğu yansıtmaktadır. "Bir Evlilik Hikâyesi", aşkın karmaşıklığına, insan ilişkilerine ve duygusal deneyimlere odaklanan bir yapım olarak dikkat çekmektedir.

Filme Yorum Yaz