"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Sıfır Bir izle

-

Sıfır Bir

8.8/ 10
1 1

Sıfır Bir filminin bilgileri Sıfır Bir

8.8
Sıfır Bir 8.8 Yerli Film 2020 1080p
Film Süresi

98 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriAksiyon FilmleriDram Filmleri Yönetmen

Kadri Beran Taşkın

Oyuncular

Savaş Satış, Onur Akbay, Hiro Hami, Cengizhan Yurdutek, Burak Akyüz, Mehmet Elmas, Salih İnci, Hakan Aydın, İbrahim Coşkun, Vedat Karahan

Sıfır Bir Adana'da geçen suç dolu hayatları arkalarında bırakarak İzmir'e yerleşen Savaş, Cihat ve Azad'ın hikayesini anlatıyor. Adanalı çete lideri Savaş, geçmişte yaşadığı şiddet dolu olayları ve suçları ardında bırakmaya karar verir ve bu kararıyla birlikte Cihat ve Azad da ona katılır. Üç arkadaş, yeni bir başlangıç yapmak ve silahlardan uzak durmak amacıyla Adana'dan ayrılıp İzmir'e yerleşirler.

İzmir'de, silahlardan uzak durarak sakin bir hayat sürmeyi planlayan üçlü, bir oto yıkamacı açarak yeni bir iş kurar. Ancak geçmişlerinden kaçmak, onları tamamen arındırmaz. Zira Melek adındaki küçük bir kız çocuğu, yaşadığı kötü olayların ardından Savaş ve arkadaşlarının yanına sığınır. Melek'e zarar veren ve annesinin organlarını alarak onu ölüme mahkum eden adamların peşine düşen Savaş, Cihat ve Azad, kendilerini dönüşü olmayan bir yolun içinde bulurlar.

Bu film, geçmişle yüzleşmeye ve adaleti sağlamaya kararlı üç arkadaşın, suç dolu bir dünyada verdikleri mücadeleyi konu alıyor. Adalet arayışı, dostluk ve dayanışma temasının öne çıktığı bu film, izleyicilere heyecan dolu ve duygusal bir yolculuk sunuyor.

Filme Yorum Yaz