Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Asteriks ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra izle

-

Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre

6.7/ 10
1 1

Asteriks ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra filminin bilgileri Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre

6.7
Asteriks ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra 6.7 Türkçe Dublaj 2003 1080p
Film Süresi

107 Dakika

Ülke

France

KategoriAile FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Alain Chabat

Oyuncular

Gérard Depardieu, Christian Clavier, Jamel Debbouze, Monica Bellucci, Alain Chabat, Claude Rich, Gérard Darmon, Edouard Baer

"Asterix ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra" (2002) filmi, Fransız komedyeni Alain Chabat tarafından yönetildi. Film, René Goscinny ve Albert Uderzo'nun "Asterix ve Kleopatra" adlı çizgi romanından uyarlandı.

Film, Mısır Kraliçesi Kleopatra ve Roma İmparatoru Jül Sezar arasında geçen bir iddia ile başlar. Sezar, Mısır halkının büyük bir şey başaramayacağını iddia eder, fakat Kleopatra bu iddiaya meydan okur ve Sezar'a Mısır'ın hala büyük bir ulus olduğunu kanıtlamaya karar verir.

Kleopatra, kısa bir sürede büyük ve görkemli bir saray inşa edebileceğini iddia eder. Bu iddiayı yerine getirmek için, en iyi mimar olan Numerobis'i (Jamal Debbouze) çağırır. Kleopatra, Numerobis'e eğer sarayı zamanında tamamlarsa altınla ödüllendireceğini, ancak başarısız olursa onu timsahlara atacağını söyler.

Numerobis, görevi başarılı bir şekilde tamamlamak için yardıma ihtiyaç duyduğunu bilir ve Galya köyüne gitmeye karar verir. Burada, Asterix (Christian Clavier), Obelix (Gérard Depardieu) ve köyün druidi Panoramix (Claude Rich) ile tanışır. Numerobis, druid Panoramix'in sihirli güç veren iksiri ile Mısır'da bir saray inşa edebileceğini düşünür.

Asterix, Obelix ve Panoramix, Numerobis'e yardım etmeye karar verir ve hepsi birlikte Mısır'a giderler. Bu arada, Sezar, Kleopatra'nın iddiasını yerine getirmesini engellemeye çalışır ve bir dizi tuzak ve engel kurar.

Ancak, Asterix ve Obelix'in yardımı ve Panoramix'in sihirli iksiri ile, Numerobis ve ekibi engelleri aşmayı başarır ve görkemli sarayı tam zamanında tamamlarlar. Sonunda, Kleopatra Sezar'a Mısır halkının büyük bir şey başarabileceğini kanıtlar ve film mutlu bir şekilde sona erer.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz